Αποφασισμένες για τον τίτλο οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου

Αποφασισμένες για την κατάκτηση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΣΚΑΘ είναι οι κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου, που αύριο Σάββατο (13/4) στις 6μ.μ. στο κλειστό Πλατύκαμπου αντιμετωπίζουν στον τελικό την Ολυμπιάδα Λάρισας.
Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται: “Διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή στις κορασίδες αύριο ο Ολυμπιακός μας.
Αύριο Σάββατο στις 6μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Πλατύκαμπου, η ομάδα κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου διεκδικεί με αντίπαλο την ισχυρή ομάδα της Ολυμπιάδας Λάρισας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας.
Οι νεαρές ερυθρόλευκες, ακολουθώντας τον επιτυχημένο δρόμο των γυναικών και των νεανίδων, εμφανίζονται αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να φέρουν στον Βόλο και στον Ολυμπιακό, ακόμη μια μεγάλη διάκριση
Οι προπονητές Ελένη Παπαθανασίου, Κώστας Δέρβος και Άννα Χριστοδούλου επέλεξαν την αποστολή που απαρτίζουν οι καλαθοσφαιρίστριες: Βιολέτα Τσομπανοπούλου, Μαριτίνα Νιφόρου, Μαρία Ψιλιώτη, Δέσποινα Μπασδέκη, Θεοφανία Μητραλή, Εμμέλεια Σδρόλια, Μαρία Φούτρα, Κατερίνα Μανάρα, Νεφέλη Κούντρια, Αριάδνη Ρωμούδη, Στυλιανή Σιουμουρέκη, Αναστασία Πολύζου, Νάσια Κοτοπούλη, Θεοφίλη Γκιντσίδη.
Την αποστολή στον Πλατύκαμπο θα συνοδεύσουν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και της διοίκησης του συλλόγου, όπως γονείς και φίλοι των αθλητριών.
Καλή επιτυχία κοριτσάρες μας”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.