“Αποκαλυπτήρια” Ολυμπιακού Βόλου κόντρα στην Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς

Την  πρώτη του φιλική αναμέτρηση με την Κ19 του Ολυμπιακού Πειραιώς, που προετοιμάζεται στα Χάνια, δίνει σήμερα Σάββατο στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου, που κάνει τα «αποκαλυπτήριά» στον κόσμο του. Μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ελατοχώρι και έπειτα από το ρεπό της Παρασκευής, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να δείξουν από το πρώτο τεστ προετοιμασίας ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, όσο κι αν τα πόδια δικαιολογημένα είναι βαριά, και ότι οι προσδοκίες και ο ενθουσιασμός του κόσμου, που στηρίζει και με το παραπάνω την προσπάθεια που γίνεται, είναι δικαιολογημένα.

Ο αντίπαλος μπορεί να είναι νεανικός, αλλά το ματς αναμένεται δυνατό, ενώ σίγουρες είναι και κάποιες εκπλήξεις από την πλευρά της διοίκησης προς τους φιλάθλους, κάτι που έχει εξάλλου προαναγγελθεί, όπως ενδεχομένως η κλήρωση κάποιων δώρων.

Η γενική είσοδος θα είναι 7 ευρώ, ενώ γυναίκες, παιδιά και άνεργοι θα πληρώσουν πέντε ευρώ.  Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν, αλλά πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα), ενώ τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλους τους φιλικούς αγώνες των ερυθρολεύκων.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολο της από την 2η πεζογέφυρα. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold θα μπορούν να εισέλθουν είτε από την 2η πεζογέφυρα, με είσοδο από την Θύρα 4, είτε από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα προβλήματα αφορούν τον στρατευμένο Διβανέ, τον νεαρό Ζάχο, που ταλαιπωρούνταν τις τελευταίες μέρες από ίωση, ενώ αμφίβολος είναι ο Καμπλιώνης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.