Αποκλεισμός-έκπληξη για τη Δήμητρα, ο Σαρακηνός στα ημιτελικά!

Στο παιχνίδι για τους «8» του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Με εκπλήξεις ξεκίνησε η φάση των προημιτελικών για το κύπελλο ΕΠΣ Θεσσαλίας, αφού ο μαχητικός Σαρακηνός απέκλεισε τη Δήμητρα Ευξεινούπολης της Γ’ Εθνικής, μετά το 2-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι, και στοχεύει ξεκάθαρα πλέον στην κατάκτηση του τροπαίου.

Οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου από την άλλη δεν μπορούσαν να βάλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με τον προπονητή τους να εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά το τέλος της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι οι παίκτες του έπρεπε να έχουν σκοράρει ήδη από το πρώτο μέρος και να έχουν «καθαρίσει» ακόμη και την πρόκριση.

Ωστόσο το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, και στο 60’ ο Αραμπατζής με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στη συμβολή των δοκών, για να παραβιάσει την εστία του Πουλιάνα. Στη συνέχεια η Δήμητρα κατάφερε να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πεπκολάι στο 65’, κερδίζοντας ο ίδιος την παράβαση, αλλά ο Σαρακηνός δεν  είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς μετά από σέντρα του Αγγελή στο 70’ με κεφαλιά ο Αντωνίου έκανε το σκορ 2-1, που έδωσε και την πρόκριση στην ομάδα του.

Σαρακηνός (Φασουράκης): Γράντας, Γιοβάνη, Αγγελής, Μοράλες, Ράπτης, Καλιακούδας, Δημόπουλος Κ. (63’ Νιαώτης), Καλαμάτας, Βαλωτής (78’ Θεοχάρης), Αραμπατζής, Αντωνίου (83’ Μίλτος).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Πουλιάνας, Λάμπος, Φαράντος (65’ λ.τ. Παπουτσής), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (70’ Καμπέρης), Καρράς, Δημητρίου (83’ Διαμαντόπουλος), Βουρδάκης (70’ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Σιόβας (46’ Αναστασίου).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.