Αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου

Υποδέχεται στις 17.00, στο Πανθεσσαλικό, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται σήμερα, στις 17.00 στο Πανθεσσαλικό μία από τις υποψήφιες για υποβιβασμό ομάδες, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αλλά η ιστορία και το όνομα που κουβαλούν οι ερυθρόλευκοι δεν τους επιτρέπουν τίποτε άλλο από το να πάνε αποκλειστικά και μόνο για τη νίκη απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο, που καίγεται για βαθμούς, και ειδικά μάλιστα, όταν αυτό το παιχνίδι είναι το αποχαιρετιστήριο για φέτος ενώπιον των φιλάθλων τους. Επομένως διάθεση για χάρες από την πλευρά των ερυθρολεύκων δεν υπάρχουν και θα στοχεύσουν στο τρίποντο.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου ολοκλήρωσε χθες Τρίτη την προετοιμασία της με μία πρωινή προπόνηση, αλλά ο 39χρονος τεχνικός δε θέλησε να ανακοινώσει αποστολή, αφού θα την αποφασίσει αύριο.

Μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη είναι ότι ο Φλίγκος πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση για πρώτη φορά μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν τον αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο Κώστας Μπράτσος θα περιμένει να δει και σήμερα, Τετάρτη την κατάσταση του Σκανδάλη, που ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας, αφού σήμερα τον πάτησε κατά λάθος κάποιος συμπαίκτης του στο πόδι και έχει ένα μικροπρόβλημα στο νύχι. Πάντως το καλό είναι ότι στον άξονα, όπου Οικονόμου και Πότσι είναι ανέτοιμοι, υπάρχει και η λύση του Σταύρου που επιστρέφει μετά την έκτιση της ποινής μίας αγωνιστικής, ενώ μία επιπλέον επιλογή σε σχέση με την αναμέτρηση της Φιλιππιάδας είναι αυτή του Ιωαννίδη.

Στον Ολυμπιακό Β. θέλουν κόντρα στον Αχιλλέα να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη νίκη, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση παροχής ευκαιριών σε ποδοσφαιριστές με μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Κλειδί για την έκβαση του παιχνιδιού θα είναι η γρήγορη επιθετική σκέψη απέναντι σε έναν αντίπαλο, που θα έρθει να κλειστεί.

Η ομάδα της Πιερίας έχει 23 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Αμβρακία Κωστακιών, που αν έληγε τώρα το πρωτάθλημα θα υποβιβαζόταν, και θα προσπαθήσει με κάθε μέσο να αποκομίσει κάποιο βαθμολογικό όφελος. Εκτός έδρας έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δέκα ήττες με τέρματα 7-26.

Το παιχνίδι, που δεν έγινε την περασμένη Κυριακή λόγω του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό και μετατέθηκε για αύριο, θα διευθύνει ο Σιδηρόπουλος με βοηθούς τους Δεμερτζή και Ταγκαλίδη, όλους από την Πέλλα. Θυμίζουμε ότι η 28η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με άλλα δύο παιχνίδια, που είναι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου-Εθνικός Φιλιππιάδας και Θεσπρωτός-Αμβρακία Κωστακιών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.