Απόκρουση αμυντικού έστειλε την μπάλα σε μπαλκόνι σπιτιού-Η αντίδραση της ενοίκου (βίντεο)

Ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο κατά τη διάρκεια αγώνα τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, με αθλητές και διαιτητές να περιμένουν την ένοικο του διαμερίσματος να βγει στο μπαλκόνι, για να τους επιστρέψει την μπάλα. Είχε προηγηθεί η απόκρουση αμυντικού, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει εκτός γηπέδου.

Το χειροκρότημα εισέπραξε κάτοικος περιμετρικά του γηπέδου της Χίου, όταν μετά από απόκρουση αμυντικού η μπάλα κατέληξε μπαλκόνι της. Ψύχραιμα άνοιξε την μπαλκονόπορτα και επέστρεψε την μπάλα στο γήπεδο, ώστε η αναμέτρηση να συνεχιστεί.

Όλα αυτά συνέβησαν στο 63ο λεπτό του αγώνα Θύελλας Χαλκειούς-Φοίβος Κρεμαστής στο δημοτικό στάδιο Χίου την Δευτέρα 20 Μαϊου του 2024 το μεσημέρι. Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο βίντεο του chiosin.gr…

Το βίντεο ανέβηκε στο youtube και πολύ γρήγορα άρχισε να ταξιδεύει στο διαδίκτυο. Εικόνες που προκάλεσαν χαμόγελα με την ένοικο του διαμερίσματος να επιστρέφει λίγο αργότερα στο διαμέρισμα και να μη μένει στο μπαλκόνι, για να παρακολουθήσει την εξέλιξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.