Η Νίκη υπέστη την έκτη της απώλεια βαθμών στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Καβάλα, η οποία ισοφάρισε δύο φορές τους Βολιώτες. Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη κατέγραψε την πέμπτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και μία ήττα.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Λουκίνα στο 43’ και του Στοΐλκοβιτς στο 65’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Ξυγκόρος στο 58’ και Σιφναίος στο 78’.
Η Νίκη ήταν φανερό στο πρώτο μέρος πως είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, μεταφέροντας αρκετές φορές το παιχνίδι στα καρέ της Καβάλας, αλλά δεν μπορούσε να κάνει φάσεις ούτε να εκμεταλλευτεί τις στημένες μπάλες, με την ποιότητα του παιχνιδιού να είναι κάτω του μετρίου.
Η βολιώτικη ομάδα πίεζε ψηλά, έχει την μπάλα στην κατοχή της, αλλά δεν είχε προβληματίσει τον τερματοφύλακα Γιαννίκογλου ως το 43’, όταν και ο Λουκίνας σκόραρε με κεφαλιά για το 0-1 μετά την ασίστ του Αρίας, έχοντας την ουσία και αξιοποιώντας τη μοναδική μεγάλη ευκαιρία που δημιούργησε.
H Καβάλα ξεκίνησε με μία διάθεση να πιέσει στο β’ 45λεπτο και στο 58’ ισοφάρισε με ένα απίθανο γκολ του Ξυγκόρου με μακρινό αριστερό σουτ, για να γίνει έτσι το 1-1.
Η Νίκη, έχοντας δεχθεί ένα τυχερό γκολ, δεν πτοήθηκε και απάντησε μετά από επτά λεπτά με τον νεοεισελθόντα Στοΐλκοβιτς μετά από ασίστ του Λουκίνα. Το 1-2 έμεινε ως το 78’ με κοντινή προβολή του Σιφναίου μετά από κεφαλιά-πάσα του Κουντουριώτη, με την άμυνα της Νίκης να δείχνει αδράνεια. Το 2-2 δεν άλλαξε ως το τέλος και η Νίκη έχασε κι άλλο πολύτιμο έδαφος.
Η διάταξη των δύο ομάδων
Η Νίκη, που φόρεσε την εναλλακτική πορτοκαλί της εμφάνιση, παρατάχθηκε με τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Αρίας, Γκαντέλιο (πλάγιοι μπακ), Σιούτα, Ντιαλόσι (στόπερ) στην άμυνα, ενώ οι Έππας, Νταμιάν Σίλβα ήταν οι δύο αμυντικοί μέσοι, με τον Πέττα δεκάρι, τους Γιακουμάκη, Λώλη εξτρέμ και τον Λουκίνα φορ.
Η Καβάλα είχε στην εστία τον Γιαννίκογλου και την αμυντική τετράδα αποτέλεσαν οι Κατσουλίδης, Κολλαράς (πλάγιοι μπακ), Χρούστινετς, Αλιατίδης (στόπερ). Γαβριηλίδης, Μπρέγκου είχαν ανασταλτικό ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ οι Ελ Καντουσί, Β. Παπαδόπουλος, Βοριαζίδης κινούνταν πίσω από τον φορ Σιφναίο.
Οι φάσεις της αναμέτρησης
12’ κακό τελείωμα του Μπρέγκου, που σούταρε πολύ άστοχα εκτός περιοχής, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από απόκρουση της άμυνας της Νίκης
32’ κόρνερ του Λώλη από τα δεξιά και κεφαλιά του Ντιαλόσι στο πρώτο δοκάρι πάνω από την εστία
43’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Λώλης συνδυάστηκε ωραία από τα δεξιά με τον Αρίας, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Λουκίνας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία και έγραψε το 0-1, πετυχαίνοντας το δωδέκατο γκολ του στο πρωτάθλημα.
45’+1’ πολύ άστοχο το αριστερό σουτ του Ελ-Καντουσί εκτός περιοχής
54’ πρώτη φορά που η Καβάλα ανησύχησε τη Νίκη, αλλά ο Γκαραβέλης μπλόκαρε το σουτ του Ελ Καντουσί μέσα από την περιοχή
58’ ΓΚΟΛ 1-1 ο Ξυγκόρος με απίστευτο σουτ από τα 30 μέτρα και με δόση τύχης κρέμασε τον Γκαραβέλη και ισοφάρισε
65’ ΓΚΟΛ 1-2 γρήγορη απάντηση της Νίκης, με τον Λουκίνα να σεντράρει από θέση μέσα δεξιά της περιοχής για τον Στοΐλκοβιτς στο πίσω δοκάρι, με τον Σέρβο με τρομερό εναέριο αριστερό πλασέ να στέλνει την μπάλα στο απέναντι αριστερό παραθυράκι, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στη Νίκη μ’ ένα εντυπωσιακό γκολ
78’ ΓΚΟΛ 2-2 από κεφαλιά πάσα του Κουντουριώτη ο Σιφναίος με προβολή από τη μικρή περιοχή ξανάφερε το ματς στα ίσια
80’ σουτ του Πέττα εκτός περιοχής, που κόντραρε και έφυγε κόρνερ κοντά σχετικά από το δεξί δοκάρι
Διαιτητής: Φίτσας
Καβάλα (Τάτσης): Γιαννίκογλου, Κατσουλίδης (85’ Διονέλλης), Κολλαράς, Χρούστινετς, Αλιατίδης, Γαβριηλίδης, Μπρέγκου, Ελ Καντουσί, Β. Παπαδόπουλος (28’ λ. τρ. Ξυγκόρος), Βοριαζίδης (57’ Κουντουριώτης), Σιφναίος
Νίκη Βόλου (Γεωργιάδης): Γκαραβέλης, Αρίας (67’ Κιβρακίδης), Γκαντέλιο, Σιούτας, Ντιαλόσι, Έππας (67’ Βουτσάς), Νταμιάν Σίλβα, Πέττας, Γιακουμάκης (59’ Στοΐλκοβιτς), Λώλης (81’ Βοντχάνελ), Λουκίνας
Χρήστος Θανασούλης



















