Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Η ενδεκάδα της Δάφνης στο ματς με την Α.ΠΟ.Β.
Εύκολα διπλά για Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα

Ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοδώρησε με οκτώ τέρματα την Αγχίαλο εκτός έδρας, ξεσπώντας μετά την γκέλα με τη Σκιάθο, ενώ η ισόβαθμή του Αγία Αννα, που τον έχει κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι, σταμάτησε στα τέσσερα γκολ στον Αλμυρό απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό.

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Πολύ περισσότερο αμφίρροπο ήταν το ματς στο Βελεστίνο ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Αίαντα Σούρπης, με τους Βελεστινιώτες να κερδίζουν με 3-1 και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος τους μετά το 1-1. Το δεύτερο πέναλτι να σημειωθεί ότι δόθηκε μετά από υπόδειξη του α’ βοηθού Σφυρή. Ο Αίας προηγήθηκε νωρίς με τον Καρρά, αλλά μέχρι το ημίχρονο ο Ρήγας Φεραίος είχε ανατρέψει το σκορ, με τον Σπαθή να βάζει το κερασάκι στην τούρτα με δεύτερο δικό του γκολ από την άσπρη βούλα λίγο πριν το τέλος.

“Βόμβα” έριξε η Ακρόπολη, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη, νικώντας με 1-2 τον Θησέα στο Βασδέκειο, παίζοντας με τέσσερις νέους παίκτες στην ενδεκάδα που τη βοήθησαν να ανέβει επίπεδο, τους Γκάγκα, Δανιλόπουλο, Κολυμήτρα και Διαβολή. Ο πρώτος καθάρισε πολλές φάσεις στην άμυνα, ο δεύτερος κέρδισε το πέναλτι στο 1-1 σε ανατροπή του από τον Τρίμη, ο τρίτος το εκτέλεσε εύστοχα, ενώ ο Διαβολής, που ήρθε από τον Παναργειακό, όντας φοιτητής στον Βόλο, σημείωσε το νικητήριο τέρμα λίγο πριν το τέλος. Η ομάδα του Σέσκλου πλέον είναι στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Το έκανε στις 11 Νοεμβρίου στον Αλμυρό, το έκανε και σήμερα (14/1) ο Τοξότης, που, ενώ έχανε με 2-0, τελικά πήρε το διπλό στη Σκιάθο με σκορ 2-3 σε ματς με ένταση και τρεις αποβολές. Ο Γιοβάνης ήταν καθοριστικός για τους νικητές, καθώς ισοφάρισε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σε 2-2 και έκανε τη σέντρα στο νικητήριο γκολ του Τόμε με κεφαλιά, με τον σκόρερ να δείχνει τα … αυτιά του στην κερκίδα.

Ακολούθως στο κέντρο του γηπέδου επικράτησε μεγάλη ένταση, με τον Καμπουρέλη να παίρνει την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Πάσχο, που ήταν στο έδαφος τέσσερα λεπτά, ενώ κόκκινη πήρε στο ίδιο χρονικό σημείο και ο Σούδης των φιλοξενούμενων, που απορούσε για την απόφαση του διαιτητή και διαμαρτυρήθηκε έντονα. Η Σκιάθος να σημειωθεί ότι τελείωσε το ματς με εννιά λόγω αποβολής λίγο πριν το φινάλε του Τάσσου για εξύβριση του διαιτητή Ρίζου.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Δάφνη πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Α.ΠΟ.Β. με γκολ στο 87’ και είναι δεύτερη και στο μείον δύο από τους πρωτοπόρους Μυρμηδόνες, ενώ ισοπαλίες είχαμε στα άλλα δύο πρωινά ματς και συγκεκριμένα Αχιλλέας Αχιλλείου-Άνθιμος Γαζής 1-1 (σ.σ. έκανε ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Βαγγέλης Τάχος) και Σκόπελος-Α.Ε. 2002 2-2. Σ’ αυτήν την αναμέτρηση δόθηκαν και δύο κόκκινες στο 75’ στον Χυσάι της Σκοπέλου και στον Κασιάνο της Α.Ε. 2002. Λίγο πριν είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη και ο προπονητής της Σκοπέλου, Γρηγόρης Πουρσαϊτίδης. Να σημειωθεί ότι ο Τζοβάρας της Α.Ε. 2002 και πέτυχε το ένατο του γκολ του στο πρωτάθλημα και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σφάκας στο ντεμπούτο με την ομάδα των Καλών Νερών, με την οποία έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Σφέτσιος, που επέστρεψε.

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς Ατρόμητος Νέας Ιωνίας-Πρωτεσίλαος, με τους Πτελεάτες να προηγούνται με 0-1 με τον Τσουβαλιά μετά από κεφαλιά-πάσα του Κωστόπουλου και τον Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει μετά την ασίστ του Σιδηρόπουλου. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, ενώ αυτό που σημειώθηκε λίγο πριν τέλος του αγώνα από τον Ανέστη Μαστακούλη ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, με τον παίκτη του Ατρόμητου να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη. Οι γηπεδούχοι αμφισβητούν τη διπλή αυτή απόφαση του διαιτητή Τριάντου, εκφράζοντας τα παράπονά τους.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ … τρόμο σκορπίζουν οι πιτσιρικάδες του Τοξότη Β’, που συνέτριψαν με 0-9 τον Α.Ο. Λεχωνίων, που ήταν τυπικά γηπεδούχος στην έδρα του αντιπάλου του για μία ακόμη φορά. Ο προπονητής Νίκος Δενελάβας είδε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του Λαθουρά να σημειώνει χατ-τρικ και τον γιο του Ηλία να δίνει τέσσερις ασίστ, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Την πρώτη του νίκη εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς η άλλη ήταν στα χαρτιά με τον Μαγνησιακό Β’, πήρε ο Θησέας Β’. Οι πιτσιρικάδες του Τάκη Αλιάτη επιβλήθηκαν με 2-3 στο ΕΤΒΑ του Πηλέα, έχοντας χάσει και πέναλτι στο 0-0 με τον Σκούρα (σ.σ. το απέκρουσε ο Σεραφείδης), το οποίο κέρδισε ο Τάντζι, ο οποίος έβαλε το δεύτερο γκολ της ομάδας του με πέναλτι (σ.σ. το κέρδισε ο Τσιακοβής), αλλά και το νικητήριο τέρμα. Από τη μεριά του ο Σκούρας είχε εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι, ισοφαρίζοντας αρχικά σε 1-1.

Πολύ μεγάλη ένταση στη Χλόη, που ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Ηρακλή Βόλου, ο οποίος ισοφάρισε με πέναλτι στις καθυστερήσεις, με συνέπεια να επικρατήσει μεγάλη ένταση.

Η αναμνηστική φωτογραφία του Θησέα Β’ στο ΕΤΒΑ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ (14η)

Σκιάθος-Τοξότης 2-3

(31’ Τσότσος, 37’ Μανολιός-41’ Μαυρίδης, 65’ Γιοβάνης, 67’ Τόμε)

Ρήγας Φεραίος-Αίας Σούρπης 3-1

(29’ Γάρος, 45’+1’ πεν., 88’ Σπαθής-15′ Καρράς)

Φ.Θ. Αγχίαλος-Ολυμπιακός Β. 0-8

(22’, 59’ Τασιούλης, 33’, 47’ Κ.Σ. Καμπέρης, 35’ Νούσιος, 70’ Παπαδήμος, 80’ Γκαλίτσιος, 87’ Κούλπας)

Γ.Σ. Αλμυρού-Αγία Άννα 0-4

(19′, 48′ Κορέτα, 24′ Παπαδημητρίου, 76′ Τσελεπής)

Θησέας-Ακρόπολη Σέσκλου 1-2

(2′ Βουρδάκης-35′ Τάσος Κολυμήτρας, 86′ Διαβολής)

Β’ ΕΠΣΘ (10η)

Δάφνη-Α.ΠΟ.Β. 2-1

(19’ Καρεσίου, 87’ Κ. Τσαρέλας-55’ Λεφούσης)

Αχιλλέας Αχιλλείου-Άνθιμος Γαζής 1-1

(30’ Θ. Κατσαβριάς-80’ Κουλάκογλου)

Σκόπελος-Α.Ε. 2002 2-2

(45’+6’ πεν., 68’ Τσουπαρέλος-43’ Τζοβάρας, 48’ πεν. Σφάκας)

Ατρόμητος Ν.Ι.-Πρωτεσίλαος 1-1

(31′ Παπαδόπουλος-17′ Τσουβαλιάς)

Γ’ ΕΠΣΘ (10η)

Ανω Λεχώνια-Τοξότης Β’ 0-9

(13’, 50’ Ιμέρ, 20’ Χότζα, 23’ Οικονομίδης, 25’, 30’, 80’ Λαθουράς, 58’ Δενελάβας, 71’ Αράπης)

Πηλέας-Θησέας Β’ 2-3

(17’ πεν. Μπαφάς, 77’ Ζουλένκο-23’ Σκούρας, 59’ πεν., 72’ Τάντζι)

Χλόη-Ηρακλής Β. 2-2

(67’, 78’ Μιχολίτσης-37’ Κουτσογιάννης, 90’+3’ πεν. Λιάκος)

Ιάσων Α.Μ.-Μαγνησιακός Β’ 3-0 ά.α.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.