Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Ελευθεριακός-Πηλέας
Νίκες της Ενωσης Λεχωνίων Νηλέα και των Νέων Αθλητών Νίκης στα πρωινά ματς

Μόνο ένας γηπεδούχος νίκησε στα πέντε ματς της Κυριακής (11/2) στη Β’ ΕΠΣΘ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την τιμητική τους με τρία διπλά. ενώ ούτε στη Γ’ Τοπική είχαμε “άσο” στα δύο παιχνίδια που έγιναν.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι Ε.Λ. Νηλέας-Πρωτεσίλαος 1-0, με την ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη να πετυχαίνει το τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με πέναλτι ο Ροδοβίτης στο 24’, το οποίο κέρδισε ο Μπιφάνης. Καλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους, που δεν είχαν τον Φλίγκο στη διάθεσή τους, το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιώτου στο τέλος του πρώτου μέρους.

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης έφυγαν με το διπλό από το Αχίλλειο, επικρατώντας με 1-2 του Αχιλλέα, προηγούμενοι με 0-2 στο πρώτο μέρος του Χαλκίδη και Γλύκου, ενώ οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στις αρχές του δεύτερου 45λεπτου με τον Τσεκούρα, που είχε και δοκάρι, όπως και ο Μαλλιαρός. Δοκάρι είχε για τους νικητές ο Κονσταντίν Λουτσιάν.

Διπλό και την Α.Ε. 2002 μέσα στο Στεφανοβίκειο επί του Διαγόρα με σκορ 1-2, με τους γηπεδούχους να κάνουν λόγο για δύο άκυρα γκολ των αντιπάλων τους. Το πρώτο επειδή η μπάλα πριν την επίτευξη του τέρματος είχε περάσει άουτ και το δεύτερο, επειδή ο Τζοβάρας ήταν οφσάιντ, όπως θεωρούν.

Διπλό στις καθυστερήσεις για τους Μυρμηδόνες, οι οποίοι επιβλήθηκαν με 1-2 της Α.ΠΟ.Β. στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. O Βούλγαρηw πέτυχε στο 94′ το νικητήριο τέρμα από ασίστ του Μακρή, ενώ ο σκόρερ είχε δώσει την τελική πάσα στο 1-1 του Κομπούρα στο 55′, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την ολική ανατροπή. Να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Σκούρας, προπονητής των Μυρμηδόνων, είχε αποβληθεί στο μισάωρο από τον πάγκο με δεύτερη κίτρινη του Θάνου (σ.σ. άλλαξε τον Τσίντζα που είχε οριστεί αρχικά) από τον πάγκο.

Στην ισοπαλία … κάθισε η μπίλια του αγώνα Ανθ. Γαζής-Νέοι Αγίας Αννας, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται την ισοφάριση στο τέλος κι έτσι έφεραν την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ στο Βασδέκειο έγινε δυνατό ματς χωρίς νικητή, με τον Γιάννη Βαρσαμά να βάζει στο 10′ μπροστά τον Πηλέα, σκοράροντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, με το τελικό 1-1 να διαμορφώνεται στο 31’ από τον Κωνσταντινίδη του Ελευθεριακού.

Τρίποντο εκτός έδρας για τον Απόλλωνα Καναλίων με 1-2 επί του Α.Ο. Λεχωνίων, με την ομάδα του Παναγιώτη Ζορδομπά να πετυχαίνει την 8η νίκη της.

Α’ ΕΠΣΘ (18η)

Ολυμπιακός Β.-Θησέας 3-0

(57’, 59′, 79’ Αναστασίου)

Β’ ΕΠΣΘ (14η)

Ε.Λ. Νηλέας-Πρωτεσίλαος 1-0

(24’ Ροδοβίτης)

Αχιλλέας-Ν.Α. Νίκης 1-2

(56’ Τσεκούρας-20’ Χαλκίδης, 27’ Γλυκός)

Διαγόρας-Α.Ε. 2002 1-2

(80′ Σπ. Καραπλιάγκος-20′ Τσινίκας, 65′ Τζοβάρας)

Α.ΠΟ.Β.-Μυρμηδόνες 1-2

(44′ Αν. Χούμπλης-55′ Κομπούρας, 94′ Βούλγαρης)

Άνθιμος Γαζής-Νέοι Αγ. Άννας 1-1

(88′ Τσουκαλάς-44′ Νταβλαμάνος)

Γ’ ΕΠΣΘ (14η)

Ελευθεριακός-Πηλέας 1-1

(31’ Κωνσταντινίδης-10’ Βαρσαμάς)

Ανω Λεχώνια-Απόλλων Καναλίων 1-2

(69′ Μαντινέγος-15′ Κράβαρης, 77′ Ζήσης Χρ.)

Σκιάθος Β’-Χλόη 3-0 ά.α.

Νίκη Βόλου Β’-Μαγνησιακός Β’ 3-0 ά.α.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.