Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από τον αγώνα Ανω Λεχώνια-Νίκη Βόλου Β'
Έφυγε με άνετο διπλό από τη Σκιάθο η Αγία Αννα

Η Αγία Αννα πέρασε άνετα από τη Σκιάθο, νικώντας την τοπική ομάδα με 0-3 για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 31’ ο Κορέτα, πλασάροντας εύστοχα στο τετ-α-τετ μετά την ασίστ του Κόλα, στο 47’ ο Ζαφειρίου, που πήρε το ριμπάουντ σε απόκρουση του Κοντοστάθη μετά από προβολή του Παπαδημητρίου και από πολύ κοντά σημείωσε το 0-2, και ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά στο 85’.

Γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του παραπάνω αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μία αγχωτική νίκη με 0-2 με γκολ των Ζέρη στο 90′ και Ματέα στο 93′ στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο.

Στον Αλμυρό ο Αστέρας Ριζομύλου μπορεί να υπέφερε από τραυματισμούς βασικών παιχτών για μία ακόμη φορά (Μαρούφ και Παπαστεργίου), αλλά με χρυσή αλλαγή και σκόρερ τον Γιώργο Σκεπετάρη στο 68′ πήρε το διπλό από τον τοπικό Γυμναστικό με 0-1.

Δεκατρείς παίκτες είχε διαθέσιμους η Αγχίαλος, αλλά  παρά τα προβλήματά της πήρε μία καθοριστική νίκη με 1-0 απέναντι στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και είναι ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Με φάουλ που εκτέλεσε από πλάγια ο Διαμαντένιας στο 35′ και δεν υπολόγισε σωστά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Για τη Β’ ΕΠΣΘ η Δήμητρα νίκησε στην Ευξεινούπολη την Α.Ε. 2002 με 3-1 σε ματς που είχε επεισοδιακό χαρακτήρα, καθώς ο διαιτητής Κούστας μετά από σύρραξη στο 84′ διέκοψε το ματς για ένα τέταρτο. Με το τρίποντο αυτό η Δήμητρα ξανάπιασε και πάλι στην κορυφή.

Με γκολ στο 90’ του Χυσάι με ψηλοκρεμαστό πλασέ η Σκόπελος κέρδισε με 2-1 τους Νέους Αγίους Αννας, που είχαν ισοφαρίσει αρχικά στο 7’ με τον Νταβλαμάνο το τέρμα που είχε πετύχει με κεφαλιά στο 3’ ο Συνοδινός μετά από κόρνερ του Σκιαθίτη.

Ο Αχιλλέας Αχιλλείου φώναξε παρών στη μάχη της παραμονής και κερδίζοντας με 4-2 τον Διαγόρα Στεφανοβικείου ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. Να σημειωθεί ότι στο 26′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι, με τον Τίτα να αποκρούει την εκτέλεση του Σπ. Καραπλιάγκου.

Για τη Γ’ Τοπική «ντερμπάρα» έγινε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, με τον Ηρακλή Βόλου να ισοφαρίζεται στο 91’  από τον Ιάσονα Α.Μ. και να πετυχαίνει γκολ νίκης στο 92’, με το ματς να λήγει στο 98’ με 1-2 υπέρ της ομάδας του Κυριάκου Κοκκινάκη. Ο Λάιος με πλασέ στο 31’ είχε βάλει μπροστά τον Ηρακλή, ενώ στις καθυστερήσεις τα γκολ επιτεύχθηκαν με κεφαλιές των Παναγιωτίδη και Κορέντη, που «κάρφωσε» την παλιά του ομάδα.

Ο Τοξότης Β’ πήρε το διπλό με 2-3 επί του Ελευθεριακού, έχοντας προηγηθεί δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, ενώ ο προπονητής Νίκος Δενελάβας έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τις χαμένες ευκαιρίες και τα γκολ που δέχθηκαν. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Λαθουράς που άνοιξε το σκορ και κέρδισε το πέναλτι στο τρίτο γκολ.

Η Νίκη Βόλου Β’ συνέτριψε με 1-9 στο Βασδέκειο τον Α.Ο. Ανω Λεχωνίων με χατ-τρικ του Αναστασόπουλου, με το πρώτο μέρος να λήγει με 0-4, ενώ το γκολ της τιμής για τους τυπικά γηπεδούχους σημείωσε ο Γκιάτης, μειώνοντας προσωρινά σε 1-5.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (3/3) έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ (21η)

Σκιάθος-Αγία Αννα 0-3

(31’ Κορέτα, 47’ Ζαφειρίου, 85’ Παπαδημητρίου)

Ρήγας Φ.-Ολυμπιακός Β. 0-2

(90′ Ζέρης, 93′ Ματέα)

Γ.Σ. Αλμυρού-Αστέρας Ριζ. 0-1

(68′ Σκεπετάρης)

Φ.Θ. Αγχίαλος-Πανιώνιος Ν.Ι. 1-0

(35′ Διαμαντένιας)

Β’ ΕΠΣΘ (17η)

Σκόπελος-Νέοι Αγ. Άννας 2-1

(3’ Συνοδινός, 90’ Χυσάι-7’ Νταβλαμάνος)

Δήμητρα Ευξ.-Α.Ε. 2002 2-1

(5′ Δήμας 15′ Πλαβός, 92′ Πρατής-55′ Βασιλείου)

Αχιλλέας Αχιλ.-Διαγόρας Στεφ. 4-2

(15′ Κατσαβριάς, 55′, 70′ Μαλλιαρός, 80′ Κλίντον Κιόσκου-7′ Δήμου, 86′ Σπ. Καραπλιάγκος)

Γ’ ΕΠΣΘ (17η)

Άνω Λεχώνια-Νίκη Βόλου Β’ 1-9

(Γκιάτης-3 Αναστασόπουλος, 2 Μουλαομέρι, 1 Τσιαμήτας, 1 Νασιούλας, 1 Γουδίνης, 1 Δικήτος)

Ιάσων Α.Μ.-Ηρακλής Βόλου 1-2

(91′ Παναγιωτίδης-31′ Λάιος, 92′ Κορέντης)

Ελευθεριακός-Τοξότης Β’ 2-3

(65′, 80′-24′ Λαθουράς, 55′ Δενελάβας, 70′ πεν. Ιμέρ)

Μικροθήβες-Χλόη 3-0 ά.α.

Πηλέας-Μαγνησιακός Β’ 3-0 ά.α.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.