Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Νίκη Βόλου Β’-Ελευθεριακός 1-1
Ισοπαλία χωρίς γκολ στο Σέσκλο

Ανοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά και της 11ης σε Β’ και Γ’ Κατηγορία.

Χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ακρόπολη και Γ.Σ. Αλμυρού στο Σέσκλο, με τον Σάκη Μπίλη να κάνει θετικό ντεμπούτο στον πάγκο των φιλοξενούμενων και να δηλώνει πολύ ικανοποιημένος με την απόδοση των ως επί το πλείστον πολύ νεαρών παικτών του. Προβληματίστηκε ωστόσο από τη σημαντική απώλεια του Φιλοσόγλου λόγω θλάσης στο 25’, τον οποίον θα χάσει για κάποιο διάστημα στη συνέχεια. Οι Σεσκλιώτες από την πλευρά τους είχαν μεγαλύτερα διαστήματα πίεσης, χωρίς να μπορέσουν να σκοράρουν.

Με 3-0 κέρδισε τη Σκιάθο στο γήπεδό του ο Αστέρας Ριζομύλου, έχοντας πετύχει τα τρία γκολ από το πρώτο μέρος σε ένα ματς που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και με συνεχή βροχή. Με κεφαλιά του Χατζηιωάννου μετά το φάουλ του Χριστίδη άνοιξε το σκορ στο 13′ και πολύ γρήγορα, στο 16′, ο  Αχ. Δαμάσκος με σουτ έπειτα από φάουλ του Σιαμέτη ξεκαθάρισε τα πράγματα από νωρίς, για να έρθει στο 44′ ο Βέργος να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με προβολή. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αστέρα έκανε ο 18χρονος Ματίλντο Χότζα, αδερφός του Λεωνή που παίζει στον Ρήγα Φεραίο.

Στη Β’ ΕΠΣΘ με το ίδιο σκορ, το 1-2, πήραν το διπλό Δήμητρα και Α.ΠΟΒ. επί των Νέων Αγίας Αννας και Πρωτεσίλαου. Η Δήμητρα είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δήμα, που πέτυχε και τα δύο γκολ, το πρώτο με πέναλτι, που κέρδισε ο Λάμπος από τον γκολκίπερ Δαμασιώτη, ενώ οι Ευξεινουπολίτες θεωρούν ότι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει μεγαλύτερο σκορ.

Η Α.ΠΟ.Β. με ανατροπή επιβλήθηκε στον Πτελεό του Πρωτεσίλαου, που προηγήθηκε πολύ νωρίς και έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος με τον Θανάση Παπαδόπουλο, για να σώσει τον βαθμό.

Στο γήπεδο της Αργαλαστής, που χρησιμοποίησε σαν έδρα, η Α.Ε. 2002 κέρδισε τους Νέους Αθλητές Νίκης με 3-1. Το γκολ που ξεχώρισε, ήταν του Στουμποβίκου, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ η Αγία Παρασκευή υπέστη και δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά από τον εκπληκτικό Τοξότη Β’ με 2-1 σ’ ένα ματς με αρκετό κόσμο στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, που χάρηκε δύο πολύ νεανικές ομάδες. Δύο γκολ για τους νικητές έβαλε ο Οικονομίδης, με την ασίστ στο δεύτερο να βγαίνει από τον Ηλία Δενελάβα.

Στο Π. Μαγουλάς η Νίκη Βόλου Β’ σκόραρε με τον σχεδόν μόνιμο σκόρερ της Αναστασόπουλο στο 22ο δευτερόλεπτο, αλλά ισοφαρίστηκε στο δεύτερο και ο Ελευθεριακός πήρε τον βαθμό με 1-1.

Ακόμη, ο Ηρακλής Βόλου δεν είχε πρόβλημα με τον Πηλέα, όπως μαρτυρά το υπέρ του 4-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον … πρώην τερματοφύλακα Κορέντη, που αγωνίζεται στα χαφ και σημείωσε χατ-τρικ και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μπουκώρου.

Τη δεύτερη νίκη τους εντός γηπέδου (σ.σ. έχουν και μία στα χαρτιά με τον Μαγνησιακό Β’) πήραν τα Ανω Λεχώνια, που επικράτησαν με 2-3 του Θησέα Β’, ο οποίος δεν είχε τερματοφύλακα, καθώς ο Μπαλαμάτσης είναι για αύριο στην αποστολή της μεγάλης ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ, λόγω τραυματισμού του Κουτσιρίμπα. Ετσι με υπηρεσιακό τερματοφύλακα ποδοσφαιριστή που παίζει σε άλλη θέση και με τον Μιχάλη Βαγγόπουλο να βρίσκεται στον πάγκο λόγω κάποιας προσωπικής υποχρέωσης του Τάκη Αλιάτη, η ομάδα της Αγριάς δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Πηλέα την περασμένη βδομάδα. Οι νικητές προηγήθηκαν δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, ο Θησέας Β’ μείωσε στο 78′ με τον Λεωνή και έχασε πέναλτι στο 90′ για την ισοφάριση με τον Μπιόρντι.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς του Σαββάτου:

Α’ ΕΠΣΘ (15η αγωνιστική)

Ακρόπολη-Γ.Σ. Αλμυρού 0-0

Αστέρας-Σκιάθος 3-0

(13′ Χατζηιωάννου, 16′ Αχ. Δαμάσκος, 44′ Βέργος)

Β’ ΕΠΣΘ (11η αγωνιστική)

Πρωτεσίλαος-Α.ΠΟ.Β. 1-2

(3’ Τσουβαλιάς-65’ Κραβαρίτης, 80’ Αν. Χούμπλης)

Α.Ε. 2002-Ν.Α. Νίκης 3-1

(15’ Φ. Χαμσάι, 72’ Στουμποβίκος, 75’ Ζοτκάι-44’ Κοκκώνης)

Νέοι Αγ. Άννας-Δήμητρα Ευξ. 1-2

(86’ Δαρής-5’, 68’ πεν. Δήμας)

Γ’ ΕΠΣΘ (11η αγωνιστική)

Τοξότης Β’-Αγία Παρασκευή 2-1

(20’, 41’ Οικονομίδης-38’ Χ. Μακάκας)

Νίκη Βόλου Β’-Ελευθεριακός 1-1

(1’ Αναστασόπουλος-59’)

Ηρακλής Β.-Πηλέας 4-0

(17’, 58’, 65’ Κορέντης, 48’ Μπουκώρος)

Θησέας Β’-Ανω Λεχώνια 2-3

(49′ Μαντζανής, 78′ Λεώνη -11′ Τσιακτίρης, 39′, 58′ Γκιάτης)

Μαγνησιακός Β’-Απόλλων Καν. 0-3 ά.α.

Ιάσων Α.Μ.-Χλόη 3-0 ά.α.

Το πρόγραμμα της Κυριακής

Α’ ΕΠΣΘ

11:00 Βοηθ. ΕΑΚ,

Τοξότης-Φ.Θ. Αγχίαλος

Θάνος, Σακκάς Π., Καλορογιάννης

15:00 Σούρπης,

Αίας-Ολυμπιακός Β.

Κούστας, Νικολαής, Καρακίτσιος

15:00 Π. Μαγουλάς,

Αγία Αννα-Πύρασος

Καλατζής, Σακκάς Π., Γεωργαντζής

15:00 Βασδέκειο,

Θησέας-Σαρακηνός

Γραββάνης, Αλέκος, Κατσιφός

18:30 Βασδέκειο,

Πανιώνιος Ν.Ι.-Ρήγας Φεραίος

Συναΐτη, Μακρόπουλος, Αλέκος

11:00 Λεχωνίων,

Ε.Λ. Νηλέα-Αχιλλέας Αχ.

Γραββάνης, Νικολαής, Καρακίτσιος

15:00 Στεφανοβικείου,

Διαγόρας-Δάφνη

Καλορογιάννης, Τσίντζας, Γερμάνης

19:00 Βοηθ. ΕΑΚ,

Ανθ. Γαζής-Ατρόμητος Ν.Ι.

Δημητριάδης, Θάνος, Μπουργάνης

Σκόπελος-Μυρμηδόνες αναβολή

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.