Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι με εντάσεις και κατά τη διάρκεια του και μετά τη λήξη του ο Σαρακηνός κέρδισε μέσα στο Σέσκλο με 1-2 την Ακρόπολη και έκανε το πέντε στα πέντε στην Α’ ΕΠΣΘ. Μόλις στο 2’ ο Φλίγκος εκτέλεσε φάουλ, ο Κοντογιάννης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει και οι αμυντικοί του να διώξουν και ο Τσιουρής έκανε από κοντά το 0-1. Στο 59ο λεπτό ο Τζήκας κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Φλίγκος, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Καλαμάτας έκανε το 0-2. Στο 70’ ο Τσιουρής έκανε θέατρο ζητώντας πέναλτι μέσα στην περιοχή και πήρε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Στο 75’ σε αναμπουμπούλα μετά από διώξιμο του Μοράλες ο Παγώνης μείωσε σε 1-2 και από κει και πέρα τα υπόλοιπα λεπτά ήταν δραματικά. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Φώτου από την Ακρόπολη στο 80’, ενώ μέχρι το τέλος ακολούθησαν οι αποβολές του Μαυρίδη για τον Σαρακηνό και του Πασσιά για την Ακρόπολη, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Μεγάλο διπλό για τον Αίαντα Σούρπης επί της Αγίας Άννας με σκορ 2-3. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν στα πρώτα λεπτά το σκορ με πλασέ του Τζοβάρα, αλλά στη λήξη του πρώτου μέρους ο Κατσαβριάς με ένα φοβερό γκολ στο δεξί παραθυράκι ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στα δύο πρώτα λεπτά της επανάληψης κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ. Στο 46’ από κεφάλια-πασά του Αραπίτσα στον Κατσαβριά, στρώσιμο του δεύτερου με το στήθος στον Χειλά και σουτ του τελευταίου που βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε εντός εστίας έγινε το 1-2, ενώ ο ίδιος παίκτης στο επόμενο λεπτό μετά από φοβερή ομαδική προσπάθεια και συνδυασμό των Κατσαβριά, Χριστέλλου και Αραπίτσα έκανε με γωνιακή κεφάλια το 1-3. Στο 54’ ο Δημολιός μείωσε σε 2-3 και στις καθυστερήσεις ο Τζοβάρας είχε την ευκαιρία για την ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει σε εκτέλεση πέναλτι τον Χαλάτση που μπλόκαρε. Για μισή περίπου ώρα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης του Σιαμουρδάνη.

Για τη Β’ ΕΠΣΘ στο Βασδέκειο σε ματς υπό το φως των προβολέων και με πολύ κόσμο στις κερκίδες το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Ριζομύλου και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία, έχοντας πλέον οκτώ πόντους έναντι επτά της ομάδας του Χρήστου Καψιώτη. Ο Παπαστεργίου στο 15′ με πλασέ και ο Κουτσούκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Γερολυμάτου έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, ενώ πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο Σιαμέτης μείωσε με κεφαλιά σε 2-1. Στο 70′ ο Κουτσαρνάκης επίσης με κεφαλιά μετά από ασίστ του Νταφόπουλου έγραψε το τελικό 3-1.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου με γκολ των Λαμπαδάρη και Πότσκα πέρασε με 0-2 από το Αχίλλειο κόντρα στον Αχιλλέα, ενώ φοβερό ματς ήταν στην Ευξεινούπολη το Άθλος-Α.ΠΟ.Β 3-3. Ο Καλέμι άνοιξε το σκορ για τον Άθλο στο 11’, ενώ στο 44’ ισοφάρισε ο Παρθένης με σουτ  απ’ τη μικρή περιοχή. Ο Άθλος με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε στο 55’ ο Κανδήλας, βρήκε δύο γκολ στο 65’ με τον Πιπινή και στο 70’ με τον Κομπούρα και προηγήθηκε με 3-1, αλλά ο Τσόχας με δύο εύστοχα σουτ στο 80′ και το 87′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του Βασίλη Σιγάλα.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα από το δεύτερο και το τρίτο γκολ του Άθλου ο τερματοφύλακας Τζιναλάι της ΑΠΟΒ απέκρουσε πέναλτι.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ του Σαββάτου:

Α’ ΕΠΣΘ/5η αγωνιστική

Ακρόπολη-Σαρακηνός 1-2
Αγία Άννα-Αίας 2-3
Β’ ΕΠΣΘ/4η αγωνιστική
Α.Κ. Νίκης-Αστέρας Ριζομύλου 3-1
Γ’ ΕΠΣΘ/3η αγωνιστική 
Άθλος-Α.ΠΟ.Β 3-3
Αχιλλέας Αχιλλείου-Κένταυρος Ν.Π. 0-2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.