Αποτελέσματα και σκόρερ στα play off της Α’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 26 Μαρτίου)

Συνέχισαν με νίκες Πύρασος και Αγία Άννα και στην τέταρτη αγωνιστική των play off κι έτσι παρέμεινε η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τους χωρίζει. Από την άλλη, ο Γ.Σ.Α. έκανε την έκπληξη στο γήπεδο του Σαρακηνού και επιβλήθηκε με 1-4.

Αγία Άννα-Αίας Σούρπης 2-1
Με τον Ιάσονα Παπαδημητρίου να πετυχαίνει δύο τέρματα και να συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη αγωνιστική όπου είχε σκοράρει απέναντι στον Γ.Σ.Α., η Αγία Άννα επικράτησε με 2-1 του Αίαντα Σούρπης. Μόλις στο 4’ άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή -μετά από κόρνερ- με τη μπάλα να πηγαίνει στο απέναντι γάμα, σε ένα όμορφο τέρμα. Στο 65’ ο ίδιος μετά από παράλληλη σέντρα του Σέττου, έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα στον «ουρανό» των διχτύων του Αίαντα για το 2-0. Ο Αίας μείωσε στο 80’ με κοντινή προβολή του Χριστέλλου, μετά από κεφαλιά-πάσα του Βούλγαρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές για να πάρουν κάτι περισσότερο με δύο κεφαλιές του Κατσαβριά –από πλεονεκτική θέση- να περνάνε άουτ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Πύρασος-Τοξότης 1-0

Σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Πύρασος …αγχώθηκε, μιας και επικράτησε με το ισχνό 1-0 στο «Π. Μαγουλάς» του Τοξότη. Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Οικονόμου στο 65’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Αραπίτσας. Πλέον, οι πρωτοπόροι της ειδικής βαθμολογίας θα αγωνιστούν την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ρήγα Φεραίο στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική των play off θα υποδεχθούν τον Σαρακηνό, για την 5η αγωνιστική.

 

Σαρακηνός-Γ.Σ.Α. 1-4
Την έκπληξη της τέταρτης αγωνιστικής των play off έκανε ο Γ.Σ.Α. στην έδρα του Σαρακηνού και επικράτησε με το ευρύ 1-4, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Ρέππος είχε μόλις 13 παίκτες στην αποστολή, με τον έναν εξ αυτών να είναι ο 15χρονος Στουρνάρας, ενώ υποχρεώθηκε μόλις στο 35’ να βάλει στο γήπεδο τον Δρόσο, μετά από τραυματισμό που είχε ο Μπένος, ο οποίος ήταν στο βασικό σχήμα. Οι γηπεδούχοι στο 13’ προηγήθηκαν με σουτ του Καλαμάτα έξω από την περιοχή και τη μπάλα να βρίσκει σε κάποιο σώμα και να αλλάζει πορεία, με τον Κοντογεωργάκη να μην μπορεί να αντιδράσει. Στο 19’ ο Χριστοφορίδης, ο οποίος αγωνίστηκε ως φορ, βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Γράντα και τον πλάσαρε εύστοχα για το 1-1, ενώ ο Τετριμίδας στο 30’ έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα για τον Μπένο, ο οποίος πλάσαρε –σε τετ-α-τετ- για το 1-2.
Στην επανάληψη ο Γ.Σ.Α. συνέχισε με το …«πόδι στο γκάζι» και στο 51’ ο Κοντοβάς έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Δρόσο, με τον νεαρό επιθετικό να κάνει το σουτ στην απέναντι γωνία και να γράφει το 1-3. Στο 75’ ο ίδιος με ωραία ατομική ενέργεια σούταρε από πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία για το τελικό 1-4. Ο Γιάννης Φασουράκης τόνισε ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας του δεν ήταν αυτή που έπρεπε, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.