Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 06/02/2022)

Ο Αστέρας Ριζομύλου ήταν ο νικητής του γειτονικού ντέρμπι με τον Διαγόρα, ενώ η Ακρόπολη ηττήθηκε από τη Σκιάθο, χωρίς βέβαια η ήττα αυτή να έχει αντίκτυπο για την ομάδα του Σέσκλου, ενόψει της εκκίνησης των play off, μιας και απομένουν μόλις δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε, ότι ο Πύρασος επικράτησε στην έδρα του Γ.Σ.Α. με 0-1.

Διαγόρας Στ.-Αστέρας Ριζ. 1-2
Ο Αστέρας Ριζομύλου ήταν αυτός που πανηγύρισε στην έδρα του Διαγόρα Στεφανοβικείου και πήρε το προβάδισμα ενόψει και της έναρξης των play out της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Αποστολίδης στο 20’ και ο Μααρούφ στο 25’ ήταν αυτοί που έβαλαν μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους με τον Τσίκα να μειώνει στο 83’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του.

Σκιάθος-Ακρόπολη 1-0
Ένα τέρμα του Τσικούνα στο 35’ με ατομική ενέργεια και εύστοχο πλασέ, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σκιάθο και Ακρόπολη.

Αγία Άννα-Τοξότης 0-1
Το γκολ του Κωνσταντάκου στο 55’ με πλασέ μέσα από την περιοχή, ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση της Αγίας Άννας με αντίπαλο τον Τοξότη. Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Βασδέκειο» με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν της πρωτοπόρου του Α’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ. Το παιχνίδι αυτό ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου, στις 9.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.