Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 20/02)

19 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια μπήκαν στα ματς της Α’ ΕΠΣΘ για την τελευταία αγωνιστική. Αγία Άννα και Ρήγας επικράτησαν της ΑΕ 2002 και του Διαγόρα, αντίστοιχα, ενώ ο Πρωτεσίλαος έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 2-0 του Αίαντα Σούρπης, χάνοντας όμως με τραυματισμό τον φορμαρισμένο επιθετικό του, Κώστα Αλαμάνη. Τέλος, ο Τοξότης με πρωταγωνιστή τον Σιγαλάκο πέρασε από την έδρα της Δάφνης.

Αγία Άννα-ΑΕ 2002 5-1
Άνετη ήταν η επικράτηση της Αγίας Άννας με 5-1 επί της ΑΕ 2002, παίρνοντας την άτυπη …εκδίκηση για την ήττα του πρώτου γύρου. Το σκορ άνοιξε ο Τσελεπής με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σεραφείμ Τσουρέλη, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Σέττος έκανε τη σέντρα, ο Τσελεπής έκανε σουτ-πάσα για τον Τζοβάρα, με τον έμπειρο φορ να ευστοχεί για το 2-0. Στο 16’ ο Σέττος με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ «έγραψε» το 3-0, ενώ στο 28’ ο Σέττος έκανε το σουτ, ο Τσελεπής μέσα στην περιοχή έκανε κοντρόλ και σούταρε για το 4-0. Στο 37’ ο Σέττος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Στεργιόπουλου διαμόρφωσε το 5-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της «τιμής» με κεφαλιά του Κόρδα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Διαγόρας-Ρήγας Φ. 2-6
«Έβρεξε» γκολ στο γήπεδο του Στεφανοβικείου, στο παιχνίδι ανάμεσα σε Διαγόρα και Ρήγα Φεραίο. Ο Τσακίρης, ο οποίος έπαιξε πρώτη φορά ως βασικός μετά την μετακίνησή του από τον Θησέα, άνοιξε το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή στο 15’, για να διπλασιάσει τα γκολ του Ρήγα ο Γάρος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Χότζα στο 28’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με κεφαλιά του Τζήκα μετά από κόρνερ του Καραπλιάγκου. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Γάρος με πλασέ, έδωσε εκ νέου «αέρα» δύο τερμάτων για την ομάδα του, για το 1-3.
Η επανάληψη άρχισε με γκολ-καρμπόν με το πρώτο για τον Διαγόρα, με τους ίδιους πρωταγωνιστές, Καραπλιάγκος το κόρνερ, κεφαλιά ο Τζήκας και 2-3, με τους γηπεδούχους να ξαναμπαίνουν στο ματς στο 50’. Όμως ο Πάσχος πήρε την επαναφορά της μπάλας από το δοκάρι, μετά από σουτ του Γάρου κι από κοντά έκανε το 2-4, στο 62’. Ο Τσακίρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-5 στο 65’ με σουτ και μετά από ατομική προσπάθεια, για να διαμορφώσει το αυτογκόλ του Κώστα Καραπλιάγκου.

Πρωτεσίλαος-Αίας Σούρπης 2-0
«Πύρρειος» η νίκη για τον Πρωτεσίλαο απέναντι στον Αίαντα με 2-0, μιας και τραυματίστηκε ο φορμαρισμένος επιθετικός της ομάδας Κώστας Αλαμάνης. Πιθανότατα θα απουσιάσει για τα πρώτα παιχνίδια των play out στα οποία ο Πρωτεσίλαος έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς και θα τεθεί επικεφαλής της ειδικής βαθμολογίας.
Στο 35’ ο Ξηροκώστας βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα, με τον Κώστα Αλαμάνη να ευστοχεί. Στο 60’ ο Αλέκος Αραπίτσας κέρδισε πέναλτι για τον Αίαντα, την εκτέλεση ανέλαβε ο Θανάσης Κατσαβριάς, με τον Σκούρα να κάνει ωραία εκτίναξη στη γωνία και ψηλά και να αποσοβεί την ισοφάριση. Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Παπαδόπουλο και Κ. Αλαμάνη, αλλά ο νεαρός Κουτσογεωργίου που πήρε γάντια βασικού από τον Μιχάλη Ανδρωνά …είπε «όχι». Κάτι που δεν κατάφερε να επαναλάβει στο 75’ στο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Σούδη, για το τελικό 2-0.

Δάφνη-Τοξότης 1-2

Στο 35′ της αναμέτρησης με τη Δάφνη ο Σιγαλάκος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Τοξότη. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης στο 70′ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. ο Ευαγγελός από πλευράς Δάφνης στο 90′ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.