Μιχάλης Ζιώγας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ήδη στη Γ’ Εθνική»

Η άποψη του προπονητή της Ανθούπολης Λάρισας που υποδέχεται την Κυριακή τους «ερυθρόλευκους»

Έχοντας κάνει το 2/2 έως τώρα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, με νίκες απέναντι σε Ατρόμητο Παλαμά και Μαλεσίνα, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα για την κατάκτηση μίας εκ των τριών θέσεων που δίνουν τα εισιτήρια προβιβασιμού, και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής 19/05, με αντίπαλο τον ΑΟ Ανθούπολης στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας.

Προπονητής της Ανθούπολης δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Ζιώγα, τον παλαίμαχο επιθετικό της ΑΕΛ, που στην προπονητική του πορεία έχει βρεθεί στον πάγκο και του Ολυμπιακού Βόλου, όπως και του Διαγόρα Στεφανοβικείου, όσον αφορά συλλόγους της Μαγνησίας. «Ήταν τιμή για μένα που δούλεψα στον Ολυμπιακό Βόλου. Θεωρώ ότι έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό εκείνη την περίοδο και έχω κάνει πολλούς φίλους από τότε» θα πει εξάλλου στο «Magnesiasports» o έμπειρος τεχνικός.

Ο Μιχάλης Ζιώγας έχει εξάλλου άποψη και για τον φετινό Ολυμπιακό Βόλου, γνωρίζοντας φυσικά τις δυνατότητες των Λαρισαίων ποδοσφαιριστών που έχει στις τάξεις του το «ερυθρόλευκο» σύνολο, αλλά όχι μόνο αυτούς. «Είναι μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, επιπέδου Β’ Εθνικής. Για εμάς θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και καλούμαστε να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν νικητής στα δύο πρώτα παιχνίδια της διαδικασίας των μπαράζ, χωρίς να δεχθεί μάλιστα κάποιο τέρμα, δείχνει τη δυναμική του. Θεωρώ πάντως ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και περιμένουμε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο Μιχάλης Ζιώγας δεν διστάζει να δώσει ήδη συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους»! «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου γιατί με αυτές τις δύο νίκες είναι ήδη στην επόμενη κατηγορία! Θεωρώ ότι μόνο και μόνο λόγω ονόματος και ιστορίας, η θέση του Ολυμπιακού Βόλου δεν είναι στη Γ’ Εθνική αλλά σε πιο ψηλές κατηγορίες» σημείωσε ο προπονητής της λαρισαϊκής ομάδας!

Θα είναι όμως η Ανθούπολη μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου μία από τις ομάδες που θα πάρει επίσης το εισιτήριο της ανόδου; «Αυτό δεν μπορεί να το πει κανείς. Τα παιχνίδια είναι που θα αποδείξουν στο τέλος. Εμείς, η ΑΕ Μαλεσίνας και ο Ατρόμητος Παλαμά διεκδικούμε τις άλλες δύο θέσεις» απαντά ο Μιχάλης Ζιώγας.

Xρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.