Αρραβωνιάστηκε ο Ανδρέας Πάτσης (φωτογραφίες)

Η μία χαρά μετά την άλλη διαδέχονται στη ζωή του Ανδρέα Πάτση. Έτσι, μετά την εκλογή του ως βουλευτής Γρεβενών, πριν λίγες ημέρες αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Βίκυ Παπαλουκά, δημοσιογράφο.
Μάλιστα η ίδια ανέβασε φωτογραφία με το «πειστήριο» του αρραβώνα, που δεν είναι άλλο από ένα πανέμορφο μονόπετρο που πλέον κοσμεί το δάχτυλο της.
Την Βίκυ Παπαλουκά, την έχουμε δει να παρουσιάζει δελτία ειδήσεων και εκπομπές, ενώ δεν διστάζει να τσαλακωθεί για τις ανάγκες του ρεπορτάζ. Άφησε το δικό της αποτύπωμα στην τηλεόραση παρουσιάζοντας την εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμενων «Αρετή και Τόλμη». Παρουσίαζε δελτία Ειδήσεων στα κανάλια Blue Sky, Εxtra Channel και Epsilon, την Ενημερωτική-Πολιτική εκπομπή «Ελλάδα Γειά σου» στο Τηλεάστυ, ενώ έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο συμμετέχοντας σε συνέδρια και δημοσιογραφικές αποστολές.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της για τον Ανδρέα Πάτση είχε δηλώσει «Σήμερα είμαι γεμάτη, ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ουσιαστικά! Εδώ και καιρό συναντήθηκαν οι δρόμοι μας με τον δικηγόρο, Ανδρέα Πάτση. Ο Ανδρέας νιώθω ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου». Κάθε ευτυχία να ευχηθούμε εμείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.