Ασημένιο για την Καρατσιβή, που δήλωσε: «Ήμουν σίγουρη για το βάθρο»

Η Καρατσιβή (δεξιά) στην απονομή
Διάκριση για την αθλήτρια της Νίκης Βόλου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του Ηρακλείου

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες του Ηρακλείου την Παρασκευή (15/9), δίνοντας συνέχεια στις επιτυχίες του συλλόγου μετά το χάλκινο της Λυδίας Παντελόγλου.

Η αθλήτρια, κάνοντας δυο εξαιρετικές κούρσες σε προκριματικό και τελικό με ανυπέρβλητα ψυχικά αποθέματα, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα επιφάνειας γυναικών με χρόνο 03:22.23. Η Ιταλίδα Σίλβια Σεβινιάνι με ρεκόρ αγώνων πρώτευσε με 3:20.01, ενώ τρίτη ήταν η Τουρκάλα Αντασού Ραμαζάνογλου με 3:24.53.

Χθες Παρασκευή (15/9) αγωνίστηκε και η Λυδία Παντελόγλου, κάνοντας πολύ καλή κούρσα  στα 4Χ50 διπλά πέδιλα mixed, με την ελληνική ομάδα να κατακτά την τέταρτη θέση.

Όπως τονίζει η Δ.Ε. κολύμβησης της Νίκης: «Θερμά συγχαρητήρια στην Αθανασία για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και στη Λυδία για την πολύ καλή προσπάθεια στο ομαδικό αγώνισμα καθώς και στον προπονητή της ομάδας μας Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για τις  επιτυχίες των αθλητριών.

Καλή συνέχεια στις προσπάθειες των αθλητριών μας στην τελευταία ημέρα των αγώνων που αγωνίζονται στην ανοιχτή θάλασσα».

Η Αθανασία Καρατσιβή έκανε την εξής δήλωση μετά την κατάκτηση του μεταλλίου: «Είμαι ευχαριστημένη, αν και αισιοδοξούσα ότι μπορώ να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο. Ήμουν σίγουρη ότι θα ανέβαινα στο βάθρο, αλλά αποδείχθηκε ότι δεν είχα τις δυνάμεις για να βγω πρώτη, επειδή αντιμετώπισα διάφορα προβλήματα στην προετοιμασία μου για τους Αγώνες».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.