Ασταμάτητοι οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου

Ασταμάτητα συνέχισαν οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου να δίνουν το παρών σε όλη την Ελλάδα σε αγώνες δρόμου όλων των αποστάσεων και βαθμών δυσκολίας που διοργανώνονται. Οι διακρίσεις μάλιστα ήταν πολλές και τις τρεις βδομάδες που προηγήθηκαν, ενώ ο ΣΔΥΒ έδωσε το παρόν σε 9 αγώνες. Αναλυτικότερα:
17-19 Ιουνίου: Ζαγόραθλον, Άνεμος, Full Moon Aquathlon
Το 2ο Ζαγόραθλον έγινε την Κυριακή 19 Ιουνίου στη Ζαγορά Πηλίου και ο ΣΔΥ Βόλου ήταν εκεί. Έγιναν αρκετοί αγώνες παιδιών και για τους μεγάλους αγώνας trail 4 χιλιομέτρων. Την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη κατέλαβε ο Ζήσης Τσουρέλης, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Αχιλλέας Γιαννούλας.
Οι συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου:
Τσουρέλης Ζήσης
Γιαννούλας Αχιλλέας
Καλαντζής Γιώργος
Ρούσης Δημήτρης
Δροσινός Αντώνης
Κυριαζής Κώστας
Χαλκιάς Βασίλης
Βηλαράς Γιώργος
Τζαβάρας Γιάννης
Καραδημητρίου Στάθης
Λίντζου Ματίνα
Παλάντζας Κώστας
Πολύ μεγάλη διάκριση για τον Δημήτρη Γάκη. Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου ήταν ο νικητής στον αγώνα 6 ωρών Anemos Night Ultra Running που έγινε το Σάββατο 18 Ιουνίου το βράδυ στο στάδιο Αλκαζάρ Λάρισας. Ο Δημήτρης Γάκης είχε τις τελευταίες ώρες του αγώνα το προβάδισμα, και συμπλήρωσε 148 στροφές (59.200 μέτρα), ενώ πέρασε κατά μόλις 60 μέτρα τον δεύτερο που έκανε τις ίδιες στροφές, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο τέλος. Συνοδός και βοηθός του Δημήτρη Γάκη ήταν ο Αργύρης Βουρλογιάννης.
Στο Full Moon Aquathlon, αγώνα κολύμβησης (750 μέτρα που ξεκινούν με την ανατολή του φεγγαριού) και τρεξίματος (5,5χλμ στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο) στην παραλία του Σχοινιά αγωνίστηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Αλέξης Παπαλεξίου, ο οποίος κατέλαβε την 10η θέση στη γενική κατάταξη, και 1η στην κατηγορία του.
25-26 Ιουνίου: Olympus Marathon, Καραϊσκάκειος Δρόμος, Νεάπολη Κοζάνης, Chalkida Aquathlon
Στον Καραϊσκάκειο Δρόμο 25 χιλιομέτρων Καρδίτσα-Μαυρομάτι που μάλιστα έγινε υπό βροχή, έτρεξαν το Σάββατο 25 Ιουνίου 7 δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Σημαντική διάκριση για τη Τόνια Τσιρογιάννη που κατέλαβε τη 2η θέση στις γυναίκες. 4ος τερμάτισε ο Αχιλλέας Γιαννούλας, που ήταν και 1ος στη κατηγορία του. Πρώτοι στην κατηγορία τους ήταν επίσης ο Κώστας Μαγαλιός και η Άννα Κοκκονάκη, 2ος ο Αργύρης Βουρλογιάννης, 3ος ο Γιάννης Νάπας.
Οι συμμετοχές του ΣΔΥ Βόλου:
Γιαννούλας Αχιλλέας
Μαγαλιός Κώστας
Βουρλογιάννης Αργύρης
Νάπας Γιάννης
Τσιρογιάννη Τόνια
Κοκκονάκη Άννα
Γκαβαρδίνας Γιώργος
Στον διασημότερο αγώνα βουνού, τον 13ο Olympus Marathon, αγωνίστηκαν τη Κυριακή 26 Ιουνίου τρεις αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου. Ο Δημήτρης Παπαχρήστος, ο Γιάννης Μπατζάκας και ο Σάκης Κράβαρης.
Συμμετοχές για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και στον 2ο Αγώνα Δρόμου Νεάπολης Κοζάνης που έγινε το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου. Έκτος και 2ος στην κατηγορία του τερμάτισε ο Αλέξης Παπαλεξίου. Ο ίδιος μια ημέρα πριν μετείχε στο 2nd Chalkida Aquathlon Festival (2,5 χιλιόμετρα τρέξιμο, 750 μέτρα κολύμβηση, 2,5 χιλιόμετρα τρέξιμο) όπου τερμάτισε 9ος.
Οι συμμετοχές στη Νεάπολη Κοζάνης:
Παπαλεξίου Αλέξης
Δροσινός Αντώνης
Τζήμου Αλεξία
Τασιώνη Βάσω
1-2 Ιουλίου: Olympus Mythical Trail, Κλεωνές
Στον Olympus Mythical Trail, αγώνα 100 χιλιομέτρων που έγινε στον Όλυμπο και ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Ιουλίου το απόγευμα, αγωνίστηκαν οι αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου Νίκος Σιδηρόπουλος και Κώστας Ραμματάς. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, και μόλις 39 από τους 160 αθλητές ολοκλήρωσαν τον αγώνα, ανάμεσά τους και οι δύο δρομείς του ΣΔΥΒ.
Στον 4ο Κλεωναίο Αγώνα 14 χιλιομέτρων που έγινε το Σάββατο 2 Ιουλίου στις Αρχαίες Κλεωνές Νομού Κορινθίας αγωνίστηκε ο Αλέξης Παπαλεξίου. Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου κατέλαβε την 5η θέση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.