Ασταμάτητος ο Κένταυρος Αγριάς, έκανε το 4Χ4 στο Κιλκίς

Ασταμάτητος ο Κένταυρος Αγριάς, που “άλωσε” την έδρα των Ποντίων του Κιλκίς με σκορ 20-32 και έκανε το 4×4 στη Β’ Εθνική χάντμπολ ανδρών. Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστεί ως ντέρμπι πριν την έναρξή του. Οι δύο ομάδες είχαν το απόλυτο των τριών νικών και η ομάδα της Μαγνησίας είχε να ξεπεράσει ένα δύσκολο εμπόδιο, αν ήθελε να αναρριχηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας της Βορείου ομίλου.

Ο Κένταυρος ταξίδεψε το Σάββατο (18/11) μέχρι το Κιλκίς δίχως τον Κώστα Χιώτη, αλλά και τον προπονητή της ομάδας Διονύση Κρατήρα. Ο βοηθός προπονητή Νίκος Αναστασίου ανέλαβε … την μπαγκέτα και διεύθυνε με μαεστρία τους νεαρούς παίχτες του.

Η ομάδα του Κενταύρου κλήθηκε να βρει απαντήσεις στο ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων. Τα αντικανονικά μαρκαρίσματα έγιναν κανόνας από την αρχή στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ευτυχώς ελαφριά, ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού Θάνος Λαζάρου, που είδε να ματώνει η μύτη του, αλλά αυτό όχι μόνο δεν έκαμψε την αντίστασή του, απεναντίας του έδωσε κίνητρο για να φιλοδωρήσει με 9 τέρματα την αντίπαλη εστία. Η άμυνα των φιλοξενούμενων ήταν για σεμινάριο, ενώ οι επιλογές του πάγκου κατάφεραν και εξουδετέρωσαν τα αμυντικά συστήματα των γηπεδούχων.

Οι νεαροί παίχτες του Νίκου Αναστασίου είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση και με την πίστη στο αγωνιστικό πλάνο που επέδειξαν κατάφεραν να δώσουν στο σκορ διαστάσεις θριάμβου. Εξαιρετικός επιθετικά ήταν και ο Θανάσης Χαλκιάς με 8 τέρματα.

Την επόμενη Κυριακή (26/11) οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους παίκτες του Κενταύρου, που θα φιλοξενήσει τον ιστορικό Αμύντα Αμυνταίου στο ΕΑΚ του Βόλου.

Πεντάλεπτα: 1-3, 4-6, 6-10, 7-13, 9-13, 11-15 [ημ.], 12-18, 13-21, 14-22, 15-27, 17-31, 20-32

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ: Γκαμώτσος, Δ. Μηλιόρδος, Καλαποδάς, Λαζάρου 9, Χαλκιάς 8, Ελευθεριάδης, Αντωνιάδης 3, Αθ. Μηλιόρδος , Καρανάσιος 1,Ζαμάνης 2, Μακρής 4, Μιχαλόπουλος 2, Πάσχος 3.

Δίλεπτα 4-0. Πέναλτι 3/1-4/2.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.