Η αντικατάσταση Βεργέτη με Μανούχο προκαλεί αντιδράσεις ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και Μπέου

Ο Μανούχος είναι ο νέος VAR στον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός κι αυτό έφερε την αντίδραση των γηπεδούχων με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος αναφέρει: “Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα.

Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος.

Τα σχόλια δικά σας.

Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών”.

Ο μη έχων καμία σχέση με τον ΝΠΣ Βόλος, κατά δήλωσή του, Αχιλλέας Μπέος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει κι αυτός την αλλαγή στον VAR:

“Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος, γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος, για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;
Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη!”
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.