Αθλητές και αθλήτριες της ΕΣΚΑΘ στο χριστουγεννιάτικο καμπ της ΕΟΚ

Στο κλειστό της Πορταριάς 27-30/12 και 03-06/01

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, στα πλαίσια του προγράμματος ανάπτυξης της ΕΟΚ, θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά το πανελλήνιο χριστουγεννιάτικο καμπ αγοριών και κοριτσιών με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών απ’ όλη την Ελλάδα.

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο Καμπ έχουν επιλεχθεί από τους ομοσπονδιακούς και περιφερειακούς προπονητές της ΕΟΚ.

Το Καμπ των αγοριών και διεξαχθεί το διάστημα 27-30/12/2023 και τεχνικοί επικεφαλής θα είναι οι υπεύθυνοι του Προγράμματος Ανάπτυξης, κ. Νίκος Σταυρόπουλος και κ. Κώστας Τσαρτσαρής, ενώ το Καμπ των κοριτσιών θα διεξαχθεί το διάστημα 3-6/1/2024 και θα γίνει παρουσία του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών κ. Κώστα Μίσσα, της Υπεύθυνης Αναπτυξιακού Προγράμματος Κοριτσιών κ. Δήμητρας Καλέντζου και της Υπεύθυνης Προώθησης του Μπάσκετ Γυναικών κ. Εβίνας Μάλτση.

Από την ΕΣΚΑΘ έχουν επιλεγεί οι παρακάτω Αθλητές και Αθλήτριες :

Αγόρια: Χαρούλης Δημήτριος-Συμεών (Νέος Κεραυνός Λάρισας), Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος (Νέος Σύλλογος Λάρισας), Νικολακούλης Κωνσταντίνος (Πελαργός Λάρισας), Πανταζής Αριστείδης (Αιολικός Βόλου).

Κορίτσια: Πέρκα Γεωργία (Ολυμπιάδα Λάρισας), Σδρόλια Εμμέλεια (Αναγέννηση Καρδίτσας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.