Aνάσες πριν τα Μετέωρα και προσοχή

Επιβεβαιώνει την άνοδο ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή

Δύο παιχνίδια έχουν απομείνει ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό Βόλου στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική, καθώς από τη μία αντιμετωπίζει τα Μετέωρα εκτός έδρας και από την άλλη τον ΠΑΟ Κοίλων εντός, ενώ έχει ήδη εξασφαλισμένους τρεις βαθμούς απέναντι στο Νεοχώρι Γρεβενών. Έτσι, με νίκη την Κυριακή στα Μετέωρα η άνοδος ουσιαστικά επιβεβαιώνεται οριστικά και αμετάκλητα…

Τα Μετέωρα έχουν μία νίκη απέναντι στον ΠΑΟ Κοίλων (1-2 εκτός έδρας), μία εντός έδρας ήττα από τον ΑΟ Ανθούπολης (0-3) και μία νίκη στα χαρτιά, απέναντι στο Νεοχώρι Γρεβενών. Συνολικά έχουν έξι βαθμούς, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογικής κατάταξης του 4ου ομίλου, κάτι που μοιάζει και κάπως πλασματικό, από τη στιγμή που ένα παιχνίδι το έχει κερδίσει λόγω της μη συμμετοχής του αντιπάλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει κάνει ρεπό, σε αντίθεση με τα Μετέωρα και την Ανθούπολη, που έχει 4 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προφανώς και προβάλλει ως φαβορί και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, έχοντας πάρει και τις απαραίτητες ανάσες κατά την τρέχουσα εβδομάδα, αφού δεν υπήρχε εμβόλιμη αγωνιστική. Βέβαια, ακόμη κι έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δείξουν και πάλι πολλή προσοχή, για να μην πέσουν θύμα έκπληξης.

Όσον αφορά τους απόντες, ο Οικονόμου που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό ήταν εκτός αποστολής την περασμένη Κυριακή για το παιχνίδι με τον ΑΟ Ανθούπολης, ενώ από την εξέδρα παρακολούθησε την αναμέτρηση ο Κούλπας, χάνοντας όλες τις προπονήσεις λόγω της εκπαίδευσής του στην Κομοτηνή για τη Δικαστική Αστυνομία. Δύσκολα ο δεύτερος θα συμπεριληφθεί στα πλάνα για το παιχνίδι με τα Μετέωρα, ενώ πιθανότατα το τεχνικό επιτελείο δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Οικονόμου. Από την άλλη, εκτός είναι ήδη ο Κακάμης, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.