Συγχαρητήρια Ολυμπιακού Βόλου στην Ελ. Παπαθανασίου

Για τη βράβευσή της από τον ΠΣΑΤ

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η 22η εκδήλωση Δημοσιογραφικών Βραβείων του ΠΣΑΤ στην Αθήνα, στο πλαίσιο της οποίας τιμήθηκε και η Βολιώτισσα Ελένη Παπαθανασίου, για την έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Βόλος, η πόλη μου», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου οχήματος για τις ανάγκες μαθητών με αναπηρία.
Με ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου συγχαίρει την Ελ. Παπαθανασίου για τη βράβευσή της τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση της αξίας και των προσπαθειών ενός δικού μας ανθρώπου, από τους κορυφαίους Αθλητικούς Συντάκτες σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η Ελένη Παπαθανασίου ανήκει από τα παιδικά της χρόνια στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Αγωνίστηκε και διακρίθηκε ως αθλήτρια για πολλά χρόνια στην Α’ Εθνική κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ, ενώ ως προπονήτρια οδήγησε τον Ολυμπιακό Βόλου στη μεγαλύτερη διάκριση της ιστορίας του, στην πρόκριση στις «16» κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, καθώς και ως ομοσπονδιακή προπονήτρια, την εθνική νεανίδων στην 5η θέση στην Ευρώπη. Τώρα, συνεχίζει να εμπνέει τις νέες γενιές αθλητών και αθλητριών του ιστορικού μας συλλόγου, ταυτόχρονα με το σημαντικό της κοινωνικό έργο στην κοινωνία του Βόλου.

Ελένη Παπαθανασίου, είμαστε υπερήφανοι για τη σημαντική σου διάκριση. Θερμά συγχαρητήρια από τη Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου για τη νέα σου επιτυχία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.