Αθλητικές εκδηλώσεις με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

3ο Summer course Shinkyokunshinkai 2023, αθλητική καλλιτεχνική εκδήλωση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937και 1st European Tour, είναι οι αθλητικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Νομό Μαγνησίας από τις 12 μέχρι τις 16 Ιουλίου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην ανακοίνωση της ΠΕ Μαγνησίας τονίζονται τα εξής: «Συγκεκριμένα στις 12 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο καρνάγιο στα Κάτω Λεχώνια το summer course Shinkyokunshinkai  2023, με πρωτοβουλία του συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» και σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για προπονητική ημερίδα και θα περιλαμβάνει σεμινάριο και αγώνες εξοικείωσης καράτε.

Από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 1st European Tour, με συνδιοργανωτές τη Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Θα είναι ένας αγώνας με αυτοκίνητα Porsche στον οποίο θα συμμετάσχουν αυτοκίνητα από Ελλάδα, Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρώπης. Ο αγώνας θα έχει ως κύρια βάση την Αγριά και αφετηρία το Βόλο. Τερματισμός το ξενοδοχείο Valis  Αγριάς. Πεδίο δράσης του αγώνα το βουνό του Πηλίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές του αγώνα. Σκοπός της διοργάνωσης κατά πρώτων είναι η αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό η έντονη αδρεναλίνη που βγάζουν οι αγώνες και κατά δεύτερον η διάδοση του σπορ. Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και στους επισκέπτες της περιοχής.

Στις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί από τον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αθλητική καλλιτεχνική εκδήλωση στον Άγιο Γεώργιο Φερών. Πρόκειται για αθλητικές εκδηλώσεις στα γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης. Θ΄ ακολουθήσει μουσική καλλιτεχνική εκδήλωση. Απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας και κυρίως στη νεολαία με ελεύθερη είσοδο. H Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων θα είναι συνδιοργανωτής στο κομμάτι της μουσικής καλλιτεχνικής εκδήλωσης».

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, στηρίζει και ενισχύει τη δράση τοπικών φορέων και συλλόγων, είτε αφορά σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, είτε αφορά σε συνέδρια και ημερίδες. Σε αγαστή συνεργασία με την τοπική κοινωνία, συνδιοργανώνουμε εκδηλώσεις που αποσκοπούν είτε στη ψυχαγωγία, είτε στην ενημέρωση του κοινού και που μπορούν με ελεύθερη είσοδο να τις παρακολουθήσουν όλοι οι συμπολίτες μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.