Austrian Boys: Αστεία τα δημοσιεύματα περί συγχώνευσης του Ολυμπιακού Β.

Αστεία χαρακτηρίζουν οι Austrian Boys τα δημοσιεύματα, που αναφέρονται στο ενδεχόμενο συγχώνευσης του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΝΠΣ Βόλος σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, ενώ προειδοποιούν πως όποιος παίζει με τη μεγάλη τους αγάπη θα τους βρει απέναντι. Αναλυτικά:

“Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε με αφορμή τις φήμες και τα σχετικά δημοσιεύματα πως για μας υπάρχει μόνο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και τίποτα άλλο. Δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να παίξει με την καψούρα μας. Οποιος το κάνει θα μας βρει απέναντι του, όπως έχουμε αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα μόνο ως αστεlα μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε. Για εμάς ήταν, είναι και θα είναι αδιάφορη η ξενόφερτη ομάδα που χρησιμοποιεί το όνομα και την έδρα της πόλης μας και που οι ιδιοκτήτες της δεν μας έδιναν την φυσική μας έδρα να την χρησιμοποιήσουμε… Και που πολεμούσαν την ομάδα μας τόσα χρόνια. Δεν τους βγήκε το πείραμα και ψάχνουν πισωγυρίσματα; Μακριά!!!
Εμείς δεν κοιτάμε κατηγορίες και δόξες και χαρές. Όπου κι αν παίζει η ομάδα μας θα είμαστε εκεί. Είτε στο τοπικό και τη Δ’ Εθνική είτε στην Σούπερ Λίγκα και την Ευρώπη.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.