Austrian Boys προς «γνωστούς- αγνώστους»: Σταματήστε τον ύπουλο πόλεμο στην ομάδα, θα μας βρείτε μπροστά σας

Για μια νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, μια νέα εποχή, με υγεία και πάνω απ’ όλα με αξιοπρέπεια, κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους οι Αustrian Boys, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους «γνωστούς- αγνώστους» να σταματήσουν τον υπόγειο πόλεμο στην ομάδα. Αναλυτικά « Μια νέα σελίδα γύρισε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Μια νέα εποχή, με υγεία , ειλικρίνεια και πάνω από όλα αξιοπρέπεια, 3 βασικά στοιχεία τα οποία τα τελευταία 6 χρόνια απλά ήταν απών. Η ομάδα μετά από μια χρονιά που θέλουμε να την σβήσουμε από τη μνήμη μας , φέτος ξεκινά μια νέα προσπάθεια. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε οι πρώτοι που θα είμαστε διπλά της να την στηρίξουμε και να την προστατεύσουμε από οποιαδήποτε απειλή είτε εκ των έσω είτε εκ το έξω.

Η σεζόν για εμάς ξεκινά την ερχομένη Δευτέρα , στις εγκαταστάσεις της Αλλής Μεριάς θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση , και όπως ξέρουμε μόνο εμείς θα είμαστε εκεί να δώσουμε το σύνθημα της ανασύνταξης. Καλούμε όλο το κόσμο να δώσει το παρών ,και με τη θετική μας ενέργεια να δώσουμε το μήνυμα στους νέους παίχτες , το μήνυμα της συσπείρωσης και της υγείας.

Το club έχει στην διάθεση του διάρκειας της κατηγορίας FANS , παρακαλούνται τα μέλη μας όσο ο χώρος είναι κλειστός (λόγο της πρόσφατης τροπολογίας του υφυπουργού) να έρθουν σε επαφή με τα γνωστά πρόσωπα για την προμήθεια των καρτών.

Κλείνοντας , επειδή η ποδοσφαιρική πιάτσα είναι μικρή , μαθαίνουμε τα πάντα. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ τους γνωστούς – αγνώστους <<πρώην>> και δήθεν ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ να σταματήσουν να κάνουν υπόγειο ύπουλο πόλεμο την ομάδα, να σταματήσουν να βάζουν εμπόδια στο σχεδιασμό της ομάδας , διότι θα μας βρούνε μπροστά τους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.