«Αυλαία» με Ουγγαρία η εθνική γυναικών

Τον «κύκλο» των φιλικών αγώνων της στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2021 που θα διεξαχθεί το διάστημα 17 έως 27 Ιουνίου σε Ισπανία και Γαλλία «ανοίγει» αύριο, Πέμπτη (27/5) η εθνική γυναικών. Οι Ελληνίδες διεθνείς θα αντιμετωπίσουν την Ουγγαρία στις 19:00 στο κλειστό του Χολαργού. Αυτός θα είναι ο πρώτος από τους τρεις φιλικούς αγώνες ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγγαρία, καθώς οι δύο εθνικές ομάδες θα ξανασυναντηθούν την ίδια ώρα (19:00) το Σάββατο (29/5) στο ίδιο γήπεδο. Μία ημέρα νωρίτερα, την Παρασκευή (28/5), πάλι στις 19:00, οι δύο ομάδες θα δώσουν αγώνα προετοιμασίας προπονητικού χαρακτήρα.

Τα φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ουγγαρία θα διεξαχθούν σε «φούσκα», όπως επιτάσσει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο της FIBA και δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων ή εκπροσώπων ΜΜΕ για την προστασία των αθλητριών.

Η εθνική γυναικών συμμετέχει στον Β’ Όμιλο του Ευρωμπάσκετ, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στη Βαλένθια. Αντίπαλοι της εθνικής στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ θα είναι οι Σερβία, Μαυροβούνιο και Ιταλία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.