Μία ανάσα από την έκπληξη έφτασε η Νίκη

Έβγαλαν απίστευτη ψυχή στο γήπεδο οι παίκτες της Νίκης, αλλά δυστυχώς γνώρισαν την ήττα στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος με 60-62. Απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας και ξεπερνώντας τα εμπόδιας της… νέας έδρας και τη μη παρουσίας των φιλάθλων τους (το παιχνίδι διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών), οι κυανόλευκοι για την προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής βρέθηκαν μία ανάσα από την έκπληξη, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο και να πάνε με έναν βαθμό επάνω στο παιχνίδι της αυλαίας με τη Σιάτιστα για να παλέψουν για την παραμονή τους.
Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να δείχνουν νευρικές και αγχωμένες. Στη συνέχεια η Νίκη κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και πήρε μάλιστα μία διαφορά ασφαλείας στο σκορ. Προηγήθηκε μέχρι και με 14 πόντους (40-26), αλλά δυστυχώς οι φιλοξενούμενοι με ένα δυνατό σερί επέστρεψαν στο παιχνίδι.
Στο τέλος το ματς πήγαινε πόντο, πόντο. Η Νίκη είχε την ευκαιρία να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά ο Φώτης Τάσσος έχασε λέι απ, πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος… Έτσι η Νίκη είναι αναγκασμένη να παλέψει μόνο για τους δύο βαθμούς στο παιχνίδι με τη Σιάτιστα εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική, καθώς σε κάθε άλλη περίπτωση θα υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
Η εμφάνιση πάντως που πραγματοποίησαν οι γηπεδούχοι ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Οι παίκτες της Νίκης πάλεψαν όσο μπορούσαν στο παρκέ, αλλά λίγο η κούραση και λίγο η τύχη τους στέρησε ένα υπερπολύτιμο ροζ φύλλο…
Να σημειωθεί ότι υπήρξε διακοπή του αγώνα στο 12ο λεπτό μετά από διαμαρτυρία του ΑΣ Καστοριάς για μη τήρηση του κεκλεισμένων των θυρών από τη Νίκη Βόλου. Και αυτό γιατί υπήρχαν τρεις παραπάνω θεατές στην κερκίδα οι οποίοι ήταν διαιτητές και κριτές του Νομού Μαγνησίας. Τελικά αποχώρησαν από το γήπεδο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά χωρίς άλλα προβλήματα.
Τα δεκάλεπτα: 15-15, 35-26, 44-46, 60-62
Διαιτητές: Τζιοπάνος, Τζιβελικίδου
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στρατίκης): Τζίνης 18 (3), Βασδέκης, Κατσαλής 12 (2), Τσώλης 5, Βλήτσιος 5, Κέτουλας 1, Τάσσος 10 (1), Τοκατλίδης 9.
ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Σούλιος): Δαραβίγκας 10 (1), Λέκκος, Δίτσιος, Γυμνόπουλος 7, Τεπετίδης 16 (2), Πανταζής 2, Ντάλλης 6, Ταζιούδης 4, Αντωνιάδης 7, Κόκουρας 10.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.