Σε τρεις δόσεις η 3η αγωνιστική της Basket League

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ξεκινά σήμερα Σάββατο (19/10) η 3η αγωνιστική της Basket League, που θα διεξαχθεί σε τρεις δόσεις.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 17:00 στη Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο, με τον Άρη να υποδέχεται τον Προμηθέα. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την πρώτη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τις διαδοχικές ήττες στις δύσκολες αναμετρήσεις του με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν στην έδρα τους με 78-68 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, για την 4η αγωνιστική του EuroCup.

Από την άλλη, ο Προμηθέας βρίσκεται στο 2-0, μετά τα θετικά του αποτελέσματα κόντρα σε Μαρούσι και Λαύριο, ενώ έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, συμπεριλαμβανομένης και εκείνης κόντρα στη Γερμανία και στην έδρα της Φέχτα στη Γερμανία, για το BCL.

Μία ώρα αργότερα, στις 18:00, θα έχουμε τζάμπολ στην αναμέτρηση του Αμαρουσίου με το Περιστέρι, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν από μία νίκη και μία ήττα έως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ στις 20:15 θα κοντραριστούν στη Γλυφάδα Πανιώνιος και ΠΑΟΚ, ψάχνοντας την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά τις ήττες τους από Περιστέρι και Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 19/10

Άρης-Προμηθέας (17:00)

Μαρούσι-Περιστέρι (18:00)

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (20:15)

Κυριακή 20/10

Λαύριο-Κολοσσός Ρόδου (17:15)

Δευτέρα 21/10

Καρδίτσα-Ολυμπιακός (17:15)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20:15)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.