Κακιούζης: «Μπράβο στον κόσμο της Νίκης για τον παλμό, εμάς μας λείπει αυτό» (vid)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τα εύσημα στον κόσμο της Νίκης απέδωσε για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε, ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Γιάννης Κακιούζης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.
Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε ομάδες που ταιριάζει η μία στην άλλη. Θεωρώ ότι στο τέλος η διαιτησία μας τιμώρησε λίγο παραπάνω και τα φάουλ ήταν 1-7 εις βάρος μας. Κάναμε άστοχα σουτ μόνοι μας στη ζώνη της Νίκης, ενώ στο τέλος τα έβαλε η Νίκη.
Ήταν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και με παλμό, που είχα χρόνια να νιώσω. Μπράβο στην ομάδα και τον κόσμο. Μας λείπει εμάς αυτό, θέλουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει και ελπίζω να έχουμε κι εμείς την ανάλογη στήριξη».
Σε ό,τι αφορά τον τεχνικό της Νίκης, Στέλιο Τσαβέ, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ήταν σκληρό και δυνατό παιχνίδι, όχι τόσο καλό ποιοτικά και εν τέλει βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ και πήραμε το ματς. Θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο επόμενο ματς, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα διπλό, ώστε να κάνουμε το 2-0 και να έχουμε μία βδομάδα ξεκούραση. Θέλουμε να κερδίσουμε να τελειώνουμε, αλλά θα είναι δύσκολο. Θέλει και ειδική διαχείριση για τους παίκτες λόγω της κούρασης.
Ευχαριστούμε τον κόσμο, είναι για μας σημαντικός παράγοντας, ήρθαν από τις δουλειές τους να στηρίξουν την ομάδα. Το πρώτο ματς πάντα είναι αυτό που εγκυμονεί κινδύνους».
Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών στο παρακάτω βίντεο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.