Ένας από τους πιο αγαπητούς προπονητές που πέρασαν από την μπασκετική Νίκη, ο Γιώργος Ζαφειρούδης, είναι στον πάγκο του Λεύκιππου Ξάνθης, ο οποίος είναι αντίπαλος της βολιώτικης ομάδας στον 3ο όμιλο της National League 1.
Ο 57χρονος τεχνικός ήρθε αντιμέτωπος με την ομάδα του γιου του, τον ΚΑΟ Δράμας, το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα, με τον 26χρονο Δημήτρη Ζαφειρούδη να είναι ο καλύτερος των Δραμινών και με 28 πόντους με πέντε τρίποντα οδήγησε την ομάδα του στη νίκη στην παράταση με 85-81. Μάλιστα, αυτό ήταν το τρίτο ματς που έπαιζε με αντίπαλο τον πατέρα του και το πρώτο που τον νίκησε.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δημήτρης Ζαφειρούδης στο EOK WebRadio ρωτήθηκε και για το τι είπαν με τον πατέρα του μετά τον αγώνα: «Το τι είπαμε μετά το ματς δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Ήταν η 3η φορά που παίζαμε αντίπαλοι και με είχε 2-0 μέχρι το Σάββατο, οπότε είχα ένα έξτρα κίνητρο για να τον κερδίσω. Οικογενειακά είχαμε μια πολύ δύσκολη βδομάδα, χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, οπότε ήταν περίεργη η βδομάδα. Το ματς, καλώς ή κακώς, είχε έρθει σε δεύτερη μοίρα. Όταν ξυπνάς το Σάββατο, το μυαλό και των δύο ήταν πώς θα κερδίσουμε. Όπως είπα, είχα ένα έξτρα κίνητρο για να κερδίσω. Ασχέτως με την εμφάνισή μου, αν κέρδιζε η ομάδα θα τη θυμόμουν για πολύ καιρό την πρώτη μου νίκη απέναντι στον πατέρα μου».

















