Εκτός Προολυμπιακού οριστικά ο Σπανούλης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Άλλο ένα πρόβλημα προστέθηκε στη λίστα του Ρικ Πιτίνο εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά στη Βικτόρια του Κανάδα. Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη είναι πλέον οριστική, αφού η θλάση στην γάμπα δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί.

Θυμίζουμε πως έχουν ήδη τεθεί νοκ άουτ ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Πρίντεζης λόγω τραυματισμού κι έτσι τρεις παίκτες στους οποίους υπολόγιζε ο προπονητής της Εθνικής, τέθηκαν νοκ άουτ πριν από το ταξίδι στον Καναδά.

Η προετοιμασία πλέον συνεχίζεται με τους Ρογκαβόπουλο, Χρυσικόπουλο, Κατσίβελη, Λαρεντζάκη, Καββαδά, Σλούκα, Παπαγιάννη, Γιαννόπουλο, Κώστα Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Καλάθη, Λούντζη, Κασελάκη και απομένει να κοπεί άλλος ένας παίκτης για να ανακοινωθεί η 12αδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.