Την παραμονή του Θοδωρή Ίλτσογλου στο ρόστερ της ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Ο Θοδωρής Ίλτσογλου αγωνίζεται ως point guard, διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, για τα οργανωτικά του προσόντα και για το μακρινό σουτ.
Αγωνίζεται τα τελευταία δυο χρόνια στην Ανόρθωση (Γ’ Εθνική και Α1 ΕΣΚΑΘ που αναδείχθηκε πρωταθλητής), ενώ τα προηγούμενα οκτώ χρόνια αγωνιζόταν σε εθνικές κατηγορίες, στον Γ.Σ Φαρσάλων (πανηγύρισε δυο συνεχόμενες ανόδους), στον Ολυμπιακό Βόλου (πετυχαίνοντας πάλι δύο ανόδους μέχρι και τη Β’ Εθνική), ενώ ξεκίνησε το μπάσκετ από την Ανάληψη Βόλου. Επίσης ήταν μέλος του 7ου Λυκείου Βόλου, που πήρε την 4η πανελλήνια θέση.
Ο έμπειρος αθλητής προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της Ανόρθωσης, όντας ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας, βοηθώντας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Α1 ΕΣΚΑΘ με το εκπληκτικό νικηφόρο σερί 24 νικών σε ισάριθμους αγώνες.
Με την ανανέωση του Θοδωρή Ίλτσογλου η περιφέρεια της Ανόρθωσης δείχνει πλήρης, αφού έχουν ήδη ανακοινωθεί οι αξιόλογοι αθλητές Σιμάκης Χρήστος, Ζησόπουλος Παναγιώτης, Λογοδότης Παναγιώτης, Σταθούρος Άγγελος, Ίλτσογλου Γιώργος (αδερφός του Θοδωρή), ενώ μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθούν και άλλοι δυο νεαροί αθλητές που ήδη έχουν συμφωνήσει με τη διοίκηση και πέρυσι αγωνίζονταν στη Β’ Εθνική».
Προφανώς, η διοίκηση της Ανόρθωσης εννοεί τους κλεισμένους Απόλλωνα Μισαηλίδη και Χρήστο Σαββίδη που έπαιζαν στη Νίκη.
Επίσης, τπάρχει πιθανότητα και ένας άλλος παίκτης που έπαιζε στη Νίκη, ο Ραφαήλ Στύλλας, να πάει στην Ανόρθωση, έχοντας συμφωνήσει ήδη να είναι γυμναστής της γυναικείας ομάδας.

















