Καθώς η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατέβηκε ν’ αγωνιστεί, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου γιόρτασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ΕΣΚΑΘ την Κυριακή (4/2) στο ΕΑΚ με φιλικό απέναντι στον Σύλλογο Παλαίμαχων Αθλητριών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας, έχοντας καλεσμένη την Red Special Team του Νίκου Μπουντούρη, στην οποία αφιερώθηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η απονομή του Κυπέλλου έγινε από τους εκπροσώπους της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρη Καραστάθη και Ευγενία Φραγκούλη.
Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέρεται: “Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιόρτασε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου την κατάκτηση του πρωταθλήματος γυναικών στη Θεσσαλία την Κυριακή στο ΕΑΚ.
Μια γιορτή γεμάτη έντονα συναισθήματα, συγκίνηση, μα και υποσχέσεις για το μέλλον του θεσσαλικού γυναικείου μπάσκετ, με πρωταγωνίστριες τις νεαρές πρωταθλήτριες Θεσσαλίας, μα και τις καλαθοσφαιρίστριες του ΣΠΑΚ Θεσσαλίας που έχουν γράψει χρυσές σελίδες στο θεσσαλικό και ελληνικό μπάσκετ, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ.
Ενεργά παρόντες, οι πραγματικοί μαχητές της ζωής, τα παιδιά της Red Special Team του Ολυμπιακού Βόλου, της ομάδας που ίδρυσε ο Νίκος Μπουντούρης, τα οποία τίμησε η ΕΣΚΑΘ με εκπροσώπους της τον Γενικό Γραμματέα, κ. Δημήτρη Καραστάθη, και την υπεύθυνη του γυναικείου μπάσκετ κα Ευγενία Φραγκούλη.
Στη Red Special Team αφιέρωσαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου την κατάκτηση του Πανθεσσαλικού πρωταθλήματος, ενώ όλα τα παιδιά πήραν ενεργό μέρος στην εκδήλωση.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Σπύρος Γάτος, ο οποίος απένειμε τα μετάλλια στις αθλήτριες του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ το κύπελλο το απένειμαν ως εκπρόσωποι της ΕΣΚΑΘ, ο Γεν. Γραμματέας κ. Δημήτρης Καραστάθης και η κα Ευγενία Φραγκούλη.
Σύσσωμη η διοίκηση του Ερασιτέχνη έδωσε το παρών στην εκδήλωση, όπως άλλωστε και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος που βρίσκεται καθημερινά δίπλα στα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου. Το παρών έδωσε επίσης ο πρόεδρος των Βετεράνων Βόλου, βετεράνος διεθνής άσος Βασίλης Καραΐσκος.
Στο φιλικό αγώνα που ακολούθησε, οι αθλήτριες και των δυο ομάδων, έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν κοντά τους.
Φυσικά, το αποτέλεσμα του φιλικού δεν είχε καμιά απολύτως σημασία.
Σημασία έχει πως τα παιδιά της Red Special Team βίωσαν μια πολύ όμορφη εμπειρία, χάρηκαν τη συμμετοχή τους στη γιορτή και θα συνεχίσουν να βρίσκουν υγιή διέξοδο μέσα από τον αθλητισμό και το μπάσκετ.
Σημασία έχει πως οι παλαίμαχες αθλήτριες του ΣΠΑΚ Θεσσαλίας βρίσκονται ενεργές στα γήπεδα και συνεχίζουν να εμπνέουν τις νέες.
Σημασία έχει πως τα κορίτσια του Ολυμπιακού μας στην τόσο ευαίσθητη ηλικία, βρίσκονται στα γήπεδα, δημιουργούν φιλίες ζωής, ενώ δίνουν υγιείς διεξόδους στις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Είμαστε σίγουροι πως εφόσον συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά στο σχολείο και στα γήπεδα, το μέλλον τους ανήκει.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Παπαθανασίου-Δέρβος): Χούτα, Νταϊάκη, Πολύζου, Καραστάθη, Σιουμουρέκη, Μπασδέκη, Μητραλή, Τσομπανοπούλου, Λογοδότη, Ντικάι, Ψιλιώτη, Κούρια, Σδρόλια, Μανάρα, Ρωμούδη, Φούτρα, Νιφόρου, ενώ με τον ΣΠΑΚ αγωνίστηκαν οι Χριστοδούλου, Χαλιβέρα και απουσίαζαν οι Κοτοπούλη, Ράπτη
ΣΠΑΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Αραπατσάνη-Μπουμπούκη): Γιαννούλη, Χριστοδούλου, Χαλιβέρα, Βασβατέκη, Τσιαμούρα, Βαΐτση, Κολέτσου, Γεωργιτσάκη, Τριπεντζή, Κάρρου.
Συνεχίζουμε δυνατά και επικεντρωνόμαστε πλέον στο φάιναλ-φορ των WRising Stars το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Ραφήνα, όπου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα αγωνιστεί ως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εκπρόσωπος της ελληνικής περιφέρειας, όπως φυσικά και στο πρωτάθλημα ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία που ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Ευχαριστούμε τον χορηγό μας, τη Γενική Κλινική και τα Πολυιατρεία ΑΝΑΣΣΑ που βρίσκεται πάντα δίπλα μας. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Δημήτρη Γάκη για τις όμορφες φωτογραφίες”.


Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

















