Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να αγοράσει ομάδα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει στο μέλλον να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ, όπως αποκαλύπτει το ESPN.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο δίκτυο, ο «βασιλιάς» επιθυμεί να ακολουθήσει τη διαδρομή του Μάικλ Τζόρνταν, ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Μπόμπκατς, που, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, του είναι χρήσιμη ως έμπνευση.

Το άρθρο εξηγεί ότι ο Τζέιμς είναι ήδη σε κάποια μορφή ιδιοκτήτης συλλόγου, ως μέτοχος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Λίβερπουλ από το 2011, αλλά θέλει στο νέο του εγχείρημα να μην έχει μειοψηφική συμμετοχή.

Η ιδέα του είναι να συμμαχήσει μαζί με άλλους, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιό του. Πάντως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που κατάφεραν να γίνουν ιδιοκτήτες μετά την αποχώρησή τους.

Εκτός από τον Μάικλ Τζόρνταν, υπάρχουν ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος ελέγχει το 10% των μετοχών των Λέικερς, αλλά και τους Λος Άντζελες Ντότζερς.

Ο Γκραντ Χιλ έχει ένα μέρος της ιδιοκτησίας των Ατλάντα Χοκς, ο Σακίλ Ο΄ Νιλ ένα μικρό μέρος των Σακραμέντο Κινγκς και ο Έλιοτ Πέρι ποσοστό των Μέμφις Γκρίζλις.

Σύμφωνα με το Forbes, τα περιουσιακά στοιχεία του ΛεΜπρόν Τζέιμς αποτιμώνται σε περίπου 440 εκατομμύρια ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.