Η έναρξη της σεζόν του ΝΒΑ πλησιάζει (22 Δεκεμβρίου), με την λίγκα να ανακοινώνει τρεις σημαντικές αποφάσεις για να είναι ξεκάθαρα όλα.
Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, η trade deadline (η τελευταία ημέρα που οι ομάδες έχουν δικαίωμα να κάνουν ανταλλαγή) ορίστηκε για τις 25 Μαρτίου, περίπου στα μέσα της σεζόν δηλαδή.
Παράλληλα, η λίγκα ανακοίνωσε δύο ακόμα σημαντικές αποφάσεις: Το coach’s challenge (η δυνατότητα ενός προπονητή δηλαδή να κάνει ένσταση για μία απόφαση των διαιτητών σε ένα παιχνίδι με τίμημα ένα τάιμ-άουτ αν δεν δικαιωθεί) θα υπάρχει και φέτος, ενώ οι ομάδες θα παρατάσσονται την σεζόν 2020/21 με 15αδες και όχι 13αδες στους αγώνες υπό τον φόβο της πανδημίας του κορωνοϊού που μπορεί να οδηγήσει σε μαζεμένες απουσίες σε κάποια παιχνίδια.
sport24.gr

















