Μπλέξιμο με την έδρα του Πηλέας-Ολυμπιακός Β.

Ενώ είχε υπάρξει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και του Πηλέα να γίνει το μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό στις 16.00 την Κυριακή, τελικά προέκυψε θέμα με το παραχωρητήριο του σταδίου.

Άνθρωποι του Πηλέα πήγαν στην ΕΠΣΘ και έκαναν έγγραφο ότι συναινούν στην αλλαγή της έδρας, αλλά αυτό ήταν το μόνο που μπορούσαν να κάνουν από την πλευρά τους, όπως ισχυρίζεται και ο πρόεδρος του Πηλέα, Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος, σε δήλωση που έκανε στο Magnesiasports. Συγκεκριμένα τόνισε: «Στις συζητήσεις που κάναμε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου μας είπαν ότι πρέπει εμείς να ζητήσουμε την έδρα από τα Τουριστικά Ακίνητα. Αυτό έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Εμείς κάναμε τις ενέργειες που ήταν να κάνουμε και όλο το μεσημέρι της Τετάρτης ήμασταν στην ΕΠΣΘ, για να δηλώσουμε ότι συναινούμε στην αλλαγή έδρας.

Έπρεπε μετά να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου τις δικές του ενέργειες. Δεν μπορούσαμε όμως να πάρουμε εμείς την έδρα. Ο Πηλέας δεν έχει καμία σχέση με τα Τουριστικά Ακίνητα και τα παραχωρητήρια.

Από την ΕΠΣΘ μας είπαν ότι, αν το γήπεδο είναι κλειστό, εμείς θα έχουμε τιμωρίες, καθώς δηλώσαμε εγγράφως τη συναίνεσή μας να γίνει το ματς στο Πανθεσσαλικό. Για να μην κάνουμε λοιπόν κάτι στον αέρα και τιμωρηθεί η ομάδα μας, τελικά δηλώσαμε τη δική μας έδρα, ώστε να γίνει το παιχνίδι στο ΕΤΒΑ στις 11 η ώρα την Κυριακή. Από κει και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου μας είπε ότι θα κάνει κάποιες ενέργειες, για να μπορέσει να πάρει το Πανθεσσαλικό. Αυτό αφορά τον Ολυμπιακό, δεν αφορά εμάς».

Τι λέει ο Ολυμπιακός Β.

Από τον Ολυμπιακό Β. πάντως έκαναν ενέργειες να δοθεί παραχωρητήριο είτε για το κεντρικό γήπεδο είτε για το βοηθητικό και περιμένουν απάντηση, ωστόσο από τον Πηλέα αρνούνται να αγωνιστούν στο βοηθητικό και θέλουν μόνο στο κεντρικό γήπεδο, γιατί θεωρούν ότι έτσι θα χάσουν τα όποια εισιτήρια.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν ότι έκαναν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που ήθελε η διοίκηση του Πηλέα, ώστε να είναι γηπεδούχος στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να έχει και κάποια οικονομικά οφέλη. Από δω και πέρα είναι θέμα των Τουριστικών Ακινήτων, λένε στον Ολυμπιακό, αν θα αποδεχθούν να γίνουν δύο ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού. Αν δε γίνει αυτό, εκ των πραγμάτων οι διοικούντες της ομάδας επισημαίνουν ότι θα πάει να παίξει κανονικά στο ΕΤΒΑ.

Η ΕΠΣΘ πάντως, ως όφειλε, όρισε το ματς στο ΕΤΒΑ στις 11 το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με τη δήλωση έδρας και επιθυμητής μέρας και ώρας που έχει κάνει ο Πηλέας. Όμως, επειδή υπάρχει βάσει κανονισμών η δυνατότητα αλλαγής της έδρας ως και ένα 24ωρο πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, δεν μπορεί να αποκλειστεί ν’ αλλάξει το γήπεδο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.