Χαλέμου: Δεν είμαι ικανοποιημένη με την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό

Τονίζει η καταδύτρια του ΝΟΒΑ

Την 7η θέση πήρε η Βολιώτισσα Σταυρούλα Χαλέμου του ΝΟΒΑ στον τελικό του αγωνίσματος των Σταθερών (βατήρας 10μ.) Α’ Κατηγορίας, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες στη Ριέκα.

Η νεαρή πρωταθλήτριά μας συγκέντρωσε 323.00 βαθμούς, ενώ σύμφωνα με τον Ομοσπονδιακό μας τεχνικό Πέτρο Φυρίγο, αν δεν χανόταν μια βουτιά, μπορούσε μέχρι και την 2η θέση του Τελικού.

Η ίδια μίλησε στο Pisina.net και αναφέρθηκε στις επιδόσεις της και τους στόχους της στην συνέχεια. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το πώς ήταν ο αγώνας: «Οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες είναι πάντα μια μοναδική εμπειρία με πολλούς καλούς αθλητές και κάθε φορά γυρίζω με πολλά εφόδια».

Για το είναι ικανοποιημένη με τις επιδόσεις της: «Το αποτέλεσμα των αγώνων δεν ήταν αυτό που περίμενα, μετά την τέταρτη θέση που έφερα πέρσι στην ίδια διοργάνωση και με το ίδιο πρόγραμμα, με μόλις 3,50 βαθμούς μακριά από το χάλκινο μετάλλιο. Η έβδομη θέση και οι 21 βαθμοί λιγότεροι από πέρσι δεν με ικανοποιούν, αλλά με δικαιώνουν για την ελλιπή προετοιμασία που έκανα φέτος».

Για το αν θα ήθελε να αλλάξει κάτι: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε τις απαραίτητες υποδομές, για να βγάλουμε δύσκολα προγράμματα, όπως κάνουν οι υπόλοιπες χώρες, οπότε θα ήθελα να μου δοθεί και εμένα η ευκαιρία να έχω καλύτερη προετοιμασία με περισσότερους αγώνες και camp, για να μπορέσω να κατακτήσω κάτι παραπάνω».

Για τους στόχους της για την επόμενη χρονιά: «Για τη νέα χρόνια έχω αποφασίσει να αφοσιωθώ στις καταδύσεις, θυσιάζοντας τις πανελλαδικές εξετάσεις, διότι είναι μια ολυμπιακή χρονιά και θέλω να προσπαθήσω ακόμα μια φόρα να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Πηγή: Pisina.net

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.