«Χάλκινοι» στην Πολωνία Πρεβολαράκη και Πιλίδης

Η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Πιλίδης κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους, στο Όπεν της Πολωνίας που θύμιζε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές της πάλης, ενώ ήταν βαθμολογούμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία.

Η Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.) στην πορεία της για το βάθρο νίκησε την Καλαντζίσκαγια (Λευκορωσία), παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία αποτελούσε «κακό δαίμονα» για την Ελληνίδα, αφού την είχε αποκλείσει δύο φορές.

Η Πρεβολαράκη επιβλήθηκε με 4-2 και ξεπέρασε το εμπόδιο που ήταν μέχρι χθες ανυπέρβλητο, αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμη για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στην πορεία της νίκησε, επίσης, στα προκριματικά την Ντενές (Ουγγαρία) με τεχνική πτώση και στα προημιτελικά σημείωσε την πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Καλαντζίσκαγια.

Στα ημιτελικά κάμφθηκε με 2-6 από τη Γιαπωνέζα Ίριε (Ιαπωνία), αλλά στον μικρό τελικό επικράτησε με 12-10 της Αμερικανίδας Χίλντεμπραντ και ανέβηκε στο βάθρο.

Ο Γιώργος Πιλίδης ήταν και αυτός συνεπής στο ραντεβού του, συνεχίζοντας να κατακτά μετάλλια σε όποια διοργάνωση έχει λάβει μέρος!

Στα 57κ. νίκησε τον Κρουζ (ΗΠΑ) με 4-3, ενώ στα προημιτελικά ηττήθηκε με 0-2 από τον Νταβιντόνι. Ο Ιταλός έφτασε ως τον τελικό κι έδωσε την ευκαιρία στον Πιλίδη να αγωνιστεί στα ρεπεσάζ. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο αντιμετώπισε τον Πιρέλι (ΗΠΑ) και επιβλήθηκε με 12-6, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.