Χάλκινο μετάλλιο για τον Νταϊλάνι του Γ.Σ. Βόλου στο Πανελλήνιο στίβου Κ16

Το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθη στην πόλη της Καβάλας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, στο οποίο συμμετείχε και ο Γ.Σ. Βόλου με 2 Παμπαίδες και 2 Παγκορασίδες, οι οποίοι-ες βαθμολογήθηκαν όλοι.

Συγκεκριμένα:
-Ο Νταϊλάνι Εντλιρ κατέλαβε την 3η θέση στο αγώνισμα των 1000m, κάνοντας πάλι ατομικό ρεκόρ με 2’41”50 μετά από μια συναρπαστική κούρσα. Ο αθλητής γυμνάζεται με τον Χρήστο Λιάκα. Έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, μιας και οι επιδόσεις του φέτος έγιναν με πολύ λίγες προπονήσεις.
-Η μικρή Ρέπου Ζωή (πρώτη χρονιά στην κατηγορία) κατέλαβε την 9η θέση στο άλμα σε μήκος με 4.92m και έμεινε εκτός οκτάδας από ατυχία, μιας και η 8η αθλήτρια είχε και αυτή την ίδια επίδοση. Γυμνάζεται με τον Γιάννη Κουτσοφλίνη.
-Η Χαζαρίδη Τατιάνα, κάνοντας ατομικό ρεκόρ στο πένταθλο με 3.099 βαθμούς, κατέλαβε την 10η θέση. Προβλήματα τραυματισμών όλη τη χρονιά κράτησαν την Τατιάνα μακριά από τις επιδόσεις που μπορεί να κάνει. Γυμνάζεται με τον Γιάννη Κουτσοφλίνη.
-Τέλος, ο Βαρνάβας Παναγιώτης κατέλαβε την 15η θέση στο αγώνισμα των 300m με 40”13, μένοντας για 5 εκατοστά του δευτερολέπτου εκτός τελικών σειρών. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του τον έκανε να τρέξει πολύ γρήγορα τα πρώτα 150m και να μην έχει τις δυνάμεις στην τελική ευθεία. Γυμνάζεται με τον Χρήστο Λιάκα.
Η Διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις επιτυχίες και την αγωνιστικότητά τους. 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.