Χάνει τη χρονιά ο Ζέκα

Το υπόλοιπο της σεζόν 2021-2021 αναμένεται να χάσει ο Κάρλος Ζέκα ο οποίος δυστυχώς υπέστη ρήξη χιαστών στο χτεσινό ματς της Κοπεγχάγης.

O τραυματισμός αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα της Δανίας αλλά και για την Εθνική Ομάδα μας καθώς ο Ζέκα αποτελεί βασικό γρανάζι της.

Ο επικεφαλής γιατρός της Κοπεγχάγης δήλωσε πως πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό που θα χρειαστεί επέμβαση και μία μεγάλη διαδικασία αποκατάστασης. «Είναι πολύ νωρίς αυτή τη στιγμή να ορίσουμε ένα χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μόρτεν Μπόες.

Ο Κάρλος Ζέκα από την πλευρά του δήλωσε στεναχωρημένος με την ατυχία του και το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να βοηθήσει την ομάδα του. Ωστόσο, ανέφερε ότι θα την υποστηρίζει από την εξέδρα ενώ έδειξε και εμπιστοσύνη στους γιατρούς που τον έχουν αναλάβει.

Ο 29χρονος μέσος έλαβε πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης μετά τον χτεσινό τραυματισμό στα οποία απάντησε με ένα μήνυμα στο instagram. Εκεί έγραψε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που έχω λάβει από χτες και για την ανησυχία σας. Δυστυχώς το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Θα είμαι πίσω δυνατότερος και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε την στήριξή και την πίστη μας στην FCK, μαζί είμαστε δυνατότεροι, θα σας δω σύντομα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.