Χάντμπολ: Προετοιμασία με νικηφόρο φιλικό για τον Κένταυρο Αγριάς

Η προετοιμασία συνεχίζεται για την ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, αφού ο  μοναδικός εκπρόσωπος στο πρωτάθλημα Ανδρών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας δοκιμάστηκε το Σάββατο 1/10 με επιτυχία, σε φιλική αναμέτρηση στην Κατερίνη, επικρατώντας σε βάρος του ιστορικού τον ιστορικό Αρχέλαου Κατερίνης που αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία  με 30-32.

Ο Κένταυρος Αγριάς ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, παρουσιάζοντας πολλά θετικά στοιχεία. Ο προπονητής Θοδωρής Παπαδόπουλος δοκίμασε πολλά σχήματα, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και ευτύχησε να δει την ομάδα του να προηγείται σε όλο το  παιχνίδι. Όπως τονίζεται από την πλευρά του συλλόγου, οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου έδειξαν να αφομοιώνουν τα νέα στοιχεία και φαίνονται έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Τα δεκάλεπτα: 6-6, 10-12, 13-19, 18-22, 24-28, 30-32.

Για την ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκαν οι Χανιάς, Κούπας, Αντωνιάδης 5, Καλαποδάς 1, Μιχαλόπουλος 1, Χαλκιάς 4, Μακρής 6., Χιώτης 6, Μησιρλίδης 2, Λαζάρου 5, Λαζαρίδης 1, Ελευθεριάδης 1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.