Χάσεκ-Ντουάρτε: Αποχαιρετούν( ; ) με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής

????????????????????????????????????
Oι παρουσίες των δύο παικτών με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου

Οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της συνέχειας της Super League 2 είναι δεδομένες, καθώς επαφές υπάρχουν και η πρώτη μεταγραφή, αυτή του Άλεξ Τσίκο έχει ήδη ανακοινωθεί. Από εκεί και πέρα σύντομα αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις, και δεν αποκλείεται αυτές ν’ αφορούν και αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα αρκετός λόγος γίνεται για δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι το περασμένο καλοκαίρι ήρθαν με πολλές προοπτικές στον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο στα επίσημα παιχνίδια δεν έχουν πάρει καν πολύ χρόνο συμμετοχής. Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης αφορά τον Φίλιπ Χάσεκ, που αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν, έχοντας μόλις μία συμμετοχή με τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρωτάθλημα έως τώρα, αφού στην ήττα από τη Βέροια (3-0) είχε περάσει στη θέση του Γραικού στο 86’ για ν’ αγωνιστεί για οκτώ λεπτά.

Περισσότερο χρόνο, αλλά σίγουρα όχι πολύ είχε ο Ντουάρτε Βαλέντε έως τώρα. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό είχε αγωνιστεί ως αλλαγή του Σκοπελίτη από το 91’ και για επτά λεπτά, ενώ απέναντι στον Ηρακλή πέρασε στη θέση του Κόλα στο 86’ για ν’ αγωνιστεί μέχρι και το πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν και ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Η τελευταία του παρουσία σε επίσημο παιχνίδι καταγράφεται σ’ αυτό με την Αναγέννηση Καρδίτσας, όταν πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61’ και παρέμεινε συνολικά για 35 λεπτά (έως και το 95’ που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

Όπως μαρτυρούν και τα αριθμητικά στοιχεία, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν κέρδισαν την εμπιστοσύνη ούτε του Μάνου Καγιέχα, ούτε όμως και του προκατόχου του Γιώργου Βαζάκα, αν και στην περίπτωση του Χάσεκ υπήρχαν θετικά στοιχεία κυρίως στα φιλικά παιχνίδια του περασμένου καλοκαιριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Αχέροντα Καναλακίου, οι δύο παίκτες είχαν ξεκινήσει ως βασικοί, με τον Χάσεκ να γίνεται αλλαγή με τον Μπάτροβιτς στο71’ και τον Ντουάρτε στο 84’ με τον Σουλεϊμάν.

Φυσικά, αν δεν υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος για λύση των συμβολαίων των δύο παικτών, ενώ ερωτηματικά παραμένουν και οι περιπτώσεις των Αμπουμπακαρί και Εντογκά, που προστέθηκαν στο δυναμικό της ομάδας στα τέλη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.