Χατ τρικ για τη Χένρι του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ

Στον 4ο Διασυλλογικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος

Το Σαββατοκύριακο 10-11/7 στον 4ο Διασυλλογικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος που διεξήχθη στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η ομάδα υπερπήδησης εμποδίων του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με 6 ζεύγη αλόγου-αθλητή.

Τα ζεύγη που συμμετείχαν ήταν οι Σ. Ανετόπουλος με τον ίππο Happy Day, Ο. Βασάλος με τον ίππο Marine, Η. Κίσσας με τον ίππο Rebellis, η Δ. Νάνου και η Α. Τσούνη με τον ίππο Dutch, η Αναΐς Χένρι με την Contessa και η προπονήτρια του ομίλου Α. Ανετοπούλου με την Unique.

Το φαβορί του αγώνα ήταν αδιαμφισβήτητα η αμαζόνα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ Α. Χένρι η οποία κατέλαβε το κύπελλο και στις τρεις κατηγορίες που συμμετείχε φέρνοντάς την επίσημα πλέον στη θέση της 1ης Πολυνίκη Αθλήτριας της Βορείου Ελλάδος για τις κατηγορίες αυτές.

Κύπελλο επίσης κατέκτησε και ο Σ. Ανετόπουλος στην κατηγορία 0,90 – 1μ στον αγώνα της Κυριακής και αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία 1μ του Σαββάτου.

Στη βράβευση της μικρής κατηγορίας της Κυριακής, θέση πήρε και ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, εκτελώντας μια άπταιστη διαδρομή με την Marine με τον καλύτερο χρόνο.

Την πέμπτη θέση της κατηγορίας 0,90 – 1μ κατέλαβε η Α. Τσούνη με τον ίππο Dutch πραγματοποιώντας μια πραγματικά γρήγορη διαδρομή, η οποία όμως είχε μια ατυχή ρίψη.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους αθλητές για τις προσπάθειες τους. Και καλή επιτυχία ευχόμαστε στην ομάδα της ιππικής δεξιοτεχνίας η οποία θα συμμετάσχει στους αγώνες της Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.