Χωρίς άγχος στην Καλαμαριά ο Σαρακηνός

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανάμεσα από δύο «τελικούς» στην έδρα του (σ.σ. στον πρώτο κέρδισε με 1-0 τους Ακρίτες Συκεών και ο δεύτερος είναι στις 21/2 με τον Αστέρα Καρδίτσας) ο Σαρακηνός αντιμετωπίζει χωρίς άγχος σήμερα Κυριακή (15/2) στις 15.00 στο γήπεδο της Καλαμαριάς τον πρωτοπόρο Απόλλωνα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Δημόπουλος και Γκλαβίνης είναι τιμωρημένοι και θα λείψουν, όπως και ο Θεοχάρης, που βρίσκεται σε ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ ο Χάνος είναι αμφίβολος λόγω ασθένειας.

Ο Στέλιος Αρσένος και οι παίκτες του θέλουν από τη μια να έχουν μία αξιοπρεπή και ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στο πρώτο φαβορί για την άνοδο Απόλλωνα Καλαμαριάς,  από την άλλη γνωρίζουν πως δίνουν ένα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο έχουν αντικειμενικά λίγες πιθανότητες.

Επομένως ίσως να προτιμηθεί κάποιοι παίκτες που είναι στο όριο καρτών να μην αγωνιστούν βασικοί, ώστε να μην διακινδυνεύσουν τη συμμετοχή τους με τον Αστέρα Καρδίτσας.

Διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Καρυπίδης του συνδέσμου Κιλκίς.

Το πρόγραμμα (20η)

Κυριακή 15/2, 15.00

Α.Ε. Ευόσμου-Εορδαϊκός

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Πιερικός

Αστέρας Καρδίτσας-Αλεξάνδρεια

Βέροια-Κοζάνη

Απόλλων Καλαμαριάς-Σαρακηνός

Ερμής Εξοχής-Ακρίτες Συκεών

Η βαθμολογία

1.Απόλλων Καλ. 45

2.Εθνικός Ν. Κερ. 41

3.Βέροια 40

4.Ερμής Εξοχής 30

5.Πιερικός 29

6.Αλεξάνδρεια 24

7.Ακρίτες 24

8.Κοζάνη 22

9.Εορδαϊκός 21

10.Σαρακηνός 20

11.Αστέρας Καρδ. 20

12.Α.Ε. Ευόσμου 2

*Οι Απόλλων Καλ. και Α.Ε. Ευόσμου έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.