Χωρίς Μπουρούση και Κατσίβελη η Εθνική στην Γερμανία

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ κόντρα στην Γερμανία την Κυριακή (24/02), στο τελευταίο ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο ματς που κρίνει την πρωτιά του ομίλου, μετά την ήττα των «πάντσερ» από το Ισραήλ, η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί χωρίς τους Γιάννη Μπουρούση και Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο αρχηγός της Εθνικής αναμένεται να επιστρέψει στην Κίνα για να ενσωματωθεί στις υποχρεώσεις της ομάδας του, ενώ ο Κατσίβελης εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση, η οποία τον είχε αφήσει εκτός 12αδας και στο ματς της Πέμπτης (21/02) απέναντι στην Γεωργία.

Την θέση του Μπουρούση στην 12αδα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αναμένεται να πάρει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενώ η απουσία του έμπειρου σέντερ σημαίνει ότι θα μεγαλώσει ο ρόλος των Βαγγέλη Μαργαρίτη, Δημήτρη Μαυροειδή και Δημήτρη Κακλαμανάκη.

Ο Θανάσης Σκουρτοπουλος θα έχει στην διάθεσή του τους εξής παίκτες: Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Μαυροειδής, Χρήστος Σαλούστρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.