Χωρίς Μάγκνουσον στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός

Ο Μάγκνουσον έχει ξεκινήσει να προπονείται κανονικά, ωστόσο δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Άρη. Όπως αναμενόταν, δηλαδή, καθώς ακόμη ο Ισλανδός στόπερ ακόμη δεν είναι σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση για τον αγώνα της Κυριακής.

Αντίθετα, στη Θεσσαλονίκη είναι κανονικά όλοι οι άλλοι παίκτες της ομάδας, δηλαδή, και ο Βέρμπιτς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα για την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Καμπετσής.»

Από την άλλη η προετοιμασία του Άρη για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» ολοκληρώθηκε με απρόοπτο, καθώς ο Τσέχος στόπερ Μπράμπετς, ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κυριακής (12/2, 20:00) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Αντιθέτως, είναι μέσα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε την Τρίτη, ενώ αναμενόμενα απουσιάζουν τα ονόματα των Ντουκουρέ, Μανού Γκαρθία, Μαρμαρίδη (τραυματίες), Χαΐροβιτς, Χατζηιωάννου, Τανούλη, Παναγίδη και Καρακασίδη.

Η αποστολή: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Νταρίντα, Καμαρά, Πάλμα, Καμάτσο, Ρουπ, Γκρέι, Ετέμπο, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ενκουλού, Οντουμπάτζο, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.