Χωρίς Νταϊάκη η 12αδα της Εθνικής Νεανίδων

 «Κόπηκε» η παίκτρια του Ολυμπιακού Βόλου

Η Χριστίνα Νταϊάκη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για να είναι παρούσα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Εθνική Νεανίδων, ωστόσο τελικά ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Κτιστάκης δεν της έδωσε την ευκαιρία για να είναι στη δωδεκαμελή αποστολή.

Η Εθνική Νεανίδων αναχώρησε για τη Σόφια το μεσημέρι της Τετάρτης 28/06 προκειμένου να πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Β΄Κατηγορίας) που διεξαχθεί 30/6-9/7 στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, με τη Λαρισαία καλαθοσφαιρίστρια του Ολυμπιακού Βόλου να παίρνει μέρος στην προετοιμασία, να διακρίνεται μάλιστα και στη φιλική αναμέτρηση που πήρε μέρος αλλά τελικά να μένει εκτός αποστολής.

Ωστόσο οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου τόσο εντός Θεσσαλίας όσο και στην τελική φάση του Πανελληνίου στην Κρήτη δείχνουν ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά της και μπορεί να κάνει μία εξαιρετική πορεία στο άθλημα του μπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε παίκτριες αποκλειστικά από ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ μία παίκτρια προέρχεται από αμερικανικό κολλέγιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συμμετάσχει στον Γ’ Όμιλο και θα έχει αντιπάλους Ρουμανία, Αυστρία και Λουξεμβούργο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.