Χωρίς Προκουντίνα στα Ιωάννινα η Αργώ

Για την 5η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Γυναικών

Με την Πολίνα Προκουντίνα να προέρχεται από επέμβαση στη μέση, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η Αργώ Βόλου θα ταξιδέψει το πρωί του Σαββάτου για τα Ιωάννινα, όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΑΣ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βόλεϊ της Α2 Εθνική Γυναικών.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 18:00, και οι Βολιώτισσες έχουν ως στόχο τη νίκη που θα επιτρέψει στην ομάδα τους να παραμείνει ψηλά στην κατηγορία και να έχει μεγαλύτερο αντίκρισμα η επικράτηση επί του Περσέα την προηγούμενη αγωνιστική.

Άλλωστε, η Αργώ Βόλου μοιράζεται αυτήν τη στιγμή την 4η θέση με εννέα βαθμούς, με τη ΜΑΣ Νέα Γενεά και την ΕΑ Λάρισας. Την ίδια στιγμή ο ΑΣ Γιάννενα βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Όσον αφορά την Προκουντίνα, η Ρωσίδα αθλήτρια αναμένεται στην καλύτερη περίπτωση να είναι διαθέσιμη μετά από τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που υποβλήθηκε στην επέμβαση στη μέση. Έτσι, αναμένεται να χάσει και το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Μυγδονιακό εκτός έδρας (26/11), ενώ θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμη για ν’ αγωνιστεί απέναντι στον ΣΠΑ Καρδίτσας, στην εντός έδρας αναμέτρησης της 7ης αγωνιστικής, στις 2 Δεκεμβρίου.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.