Χωρίς Βανγκέλι και Αλεξανδρή ο Γ.Σ. Αλμυρού στη Στυλίδα

Απών και με τη Στυλίδα ο Αλεξανδρής

Ο Γ.Σ. Αλμυρού είναι μία από τις τρεις αήττητες ομάδες του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μαζί με τον Ολυμπιακό Β. και τη Νίκη Β., αλλά στο μέχρι στιγμής ευνοϊκό θεωρητικά πρόγραμμα γι’ αυτόν με πέντε ματς εντός και τρία εκτός, τον «πλήγωσε» η έδρα του, στην οποία έχει τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα δώσει την Κυριακή στις 15.00 στη Στυλίδα τον τέταρτο αγώνα της εκτός έδρας, έχοντας μέχρι στιγμής πάρει δύο διπλά από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης (1-3) και τον Πιερικό (0-1), ενώ έχει φέρει και μία ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Φωκικό στην Άμφισσα.  Με μόλις ένα γκολ παθητικό σε τρεις εξόδους του και με συγκομιδή επτά βαθμών σ’ αυτές, ο Γ.Σ. Αλμυρού πηγαίνει στη Στυλίδα, για να πάρει τη νίκη και να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά τις απώλειες στο Αθ. Ραγάζος.

Από την άλλη η γηπεδούχος ομάδα προέρχεται από συντριβή εκτός έδρας από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 5-1, αλλά οι δέκα βαθμοί που έχει πάρει τη αφήνουν μάλλον απόλυτα ικανοποιημένη. Πάντως, οι έξι απ’ αυτούς έχουν έρθει εκτός έδρας, ενώ στο «σπίτι» της έχει νικήσει την ουραγό Αναγέννηση Καρδίτσας με 4-3 και έχει φέρει λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Ιτέας, ενώ έχασε με 1-4 από τη Νίκη. Η Στυλίδα έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 19 τέρματα παθητικό, ενώ έχει σκοράρει δέκα φορές και αποτελεί μία αντίπαλο, που προσφέρεται για τη διατήρηση του αήττητου του Γ.Σ. Αλμυρού, που φυσικά στοχεύει στο τρίτο διπλό στο πρωτάθλημα.

Στην προσπάθειά της αυτή η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων βασικών αμυντικών του μέσων, Πάβλι Βανγκέλι, που συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες, και Στέλιου Αλεξανδρή, που θα εκτίσει την 3η και τελευταία αγωνιστική της ποινής του μετά την κόκκινη που δέχτηκε στην αναμέτρηση με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ο στρατευμένος Ναουμίδης, που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τον Θησέα, τη βδομάδα που διανύουμε προπονήθηκε κανονικά και θα είναι 18αδα εκτός απροόπτου.  Ο παίκτης έχει πάρει μετάθεση εδώ κι λίγο διάστημα στο Στεφανοβικείο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.